Меню
Your Cart

Бира

Марка: Ариана Модел: 582
Ариана светло 1л. е перфектното пиво за истинските ценители! Свежият и освежаващ вкус на Ариана светло ще ви пленява с всяка глътка. Насладете се на нежната малцова арома и изключителното качество на това българско пиво, което е идеално за споделяне с приятели или за самостоятелна наслада. С един ли..
2,15лв.
Ариана светло 2л.
-13 %
Марка: Ариана Модел: 583
Представяме ви Ариана светло 2л. - идеалното пиво за всеки момент на наслада! Насладете се на свежия вкус и освежаващата арома на това българско пиво, което ще ви остави без думи! Със своя голям обем от 2 литра, Ариана светло е идеалният избор за споделяне с приятели или за големи събирания. Насладе..
2,79лв. 3,19лв.
Ариана светло КЕН 0.5л.
-28 %
Марка: Ариана Модел: 584
С Ариана светло КЕН 0.5л. вие получавате истинско удоволствие от висококачествено българско пиво. Със своята компактна и удобна опаковка от 0.5 литра, това пиво е идеален избор за моментите на наслада в компанията на приятели или самостоятелно наслаждаване. Отпуснете се и се насладете на свежия малц..
1,19лв. 1,65лв.
Марка: Ариана Модел: 659
С Ариана тъмно 2л. ще се насладите на богато и плътно пиво с наситен вкус и аромат. Изработено от висококачествени съставки, то е перфектният избор за всеки, който търси неповторимо удоволствие от питието. Със своята изключителна рецепта, Ариана тъмно предлага изкушаваща игра на вкусове, които ще за..
3,55лв.
Марка: Ариана Модел: 629
Ариана тъмно Кен 0.5л. е перфектният избор за всички пиволюбители, които ценят наситен и плътен вкус. Със своята богата рецепта и уникални аромати, това пиво ще ви предложи изключително удоволствие от всяко питие. С тъмното Ариана пиво, ще се насладите на карамелени и кафяви нотки, които се сливат в..
2,39лв.
Марка: Astika Модел: 730
Астика 2л. бира е напитка, която е подходяща за всеки любител на хубавата забава. Свежата и лека бира се доставя в удобна бутилка от 2 литра, която е идеална за споделяне с приятели и семейство. Без значение дали сте на пикник, парти или просто си почивате у дома, Астика 2л. бира ще създаде перфектн..
2,79лв.
Марка: Astika Модел: 654
Искате ли да се насладите на истинското усещане на свежа бира навсякъде, където и да сте? Сега е възможно благодарение на Астика кен 0.5л. Нашата бира е внимателно произведена от най-качествените съставки, за да ви предложи неповторимо кръгово усещане, което може да бъде изживявано навсякъде. С малк..
1,39лв.
Марка: Krumbacher Модел: 777
Искате да се насладите на истински немски вкус? Krombacher Pils е изборът за Вас! Тази светла бира е произведена с най-висококачествени съставки и се отличава със своя богат аромат и освежаващ вкус. Насладете се на хармоничната комбинация от лека горчивина и плодов вкус, която прави Krombacher Pils ..
2,99лв.
Марка: Krumbacher Модел: 634
Искате да се насладите на освежаваща бира без алкохол? Krombacher безалкохолна бира е идеалното решение! Създадена от най-добрите съставки, тази бира ви предлага изключителен вкус и наслада без алкохолно съдържание. Насладете се на освежаващия вкус на Krombacher безалкохолна бира във всеки момент от..
2,10лв.
Марка: Weihenstephaner Модел: 782
Дегустирайте бира от върхов клас с Weihenstephaner! Насладете се на висококачествена бира, приготвена по традиционна рецепта от най-добрите съставки. Със своят наситен вкус и богат аромат, Weihenstephaner бира ще ви освежи и ще ви даде истинско удоволствие. Изпитайте удоволствието от неповторимата к..
3,19лв.
Марка: Clausthaler Модел: 628
Заповядайте в света на вкусното и освежаващо питие - безалкохолната бира Clausthaler! С наситен и богат вкус, тази бира е идеалното решение за тези, които предпочитат безалкохолни напитки, без да правят компромис с качеството и вкуса. Безалкохолната бира Clausthaler е перфектният избор за спортуващи..
1,75лв.
Марка: Clausthaler Модел: 640
Опитайте вълнуващата вкусова наслада на Clausthaler безалкохолната бира в удобна кен бутилка от 500 мл! Със своя наситен и освежаващ вкус, тази безалкохолна бира е перфектният избор за спортуващите, бременните жени, шофьорите или всеки, който търси алтернатива на традиционната бира, без да прави ком..
2,10лв.
Марка: EFES Модел: 598
Опитайте неповторимия вкус на бирата EFES в удобна бутилка от 330 мл! Със своя свеж и освежаващ вкус, EFES е идеалният избор за вашите моменти на наслада и релаксация. Бъдете част от богатата история на EFES - марката, която е сред водещите бирени марки в света. Насладете се на качеството и удоволст..
1,69лв.
Марка: Erdinger Модел: 761
Представяме Ви Бира Erdinger с размер на опаковката 500мл. Насладете се на неповторимият вкус и аромат на тази немска бира. Създадена с изключително внимание към детайла, Бира Erdinger е смесица от вода, малц, хмел и мая, които я правят идеална за всеки любител на пенливите напитки. Нейната лекота и..
3,95лв.
Марка: Hoegaarden Модел: 622
С Бира Hoegaarden 330мл ще се потопите в света на неповторимия вкус на белгийската бира. Насладете се на освежаващия и плодов аромат, съчетан с лека горчивина и мека текстура на тази бира, която е създадена с грижа към всеки детайл. Изработена от най-добрите съставки, Бира Hoegaarden е идеалният изб..
3,19лв.
Марка: Leffe Модел: 587
Бира Leffe светло 330мл е истинско удоволствие за вкусовите рецептори. Съчетание от качествени съставки и традиционни методи на производство правят тази бира неповторима. Насладете се на плодовия аромат и деликатния вкус, с лека горчивина, който оставя приятно усещане на сухота в устата. Бира Leffe ..
3,25лв.
Марка: Radeberger Модел: 611
Бира Radeberger 330мл е бира с неповторим вкус и аромат, която ще ви накара да се почувствате като в Германия. Създадена с грижа към всеки детайл, тази бира е идеалният избор за всички, които обичат качествените пенливи напитки. Насладете се на богатия плодов аромат, съчетан с лека горчивина и мека ..
1,95лв.
Марка: Radeberger Модел: 594
Бира Radeberger кен 500мл е истинско удоволствие за всички любители на качествената бира. Насладете се на неповторимия вкус и аромат на тази немска бира, която е създадена с грижа към всеки детайл. Съчетание от качествени съставки и традиционни методи на производство правят Бира Radeberger кен 500мл..
2,19лв.
Марка: BernarD Модел: 652
Бира Бернард светла 3,8% 0.5л е невероятна бира, която се отличава с мек, но богат вкус и аромат. Създадена с грижа към всеки детайл, тази чешка бира е изработена от най-добрите съставки и с традиционни методи на производство. Насладете се на леката горчивина и приятната свежест на тази бира, която ..
3,09лв.
Марка: BernarD Модел: 641
Бира Бернард Суинг светла 5% 0,5л е идеалният избор за всички любители на качествената бира. Съчетание от качествени съставки и традиционни методи на производство правят тази чешка бира неповторима. Насладете се на плодовия аромат, леката горчивина и приятната свежест на тази бира, която ще ви накар..
3,79лв.
Марка: Budweiser Модел: 621
Бира Будвайзер 0.5л. бутилка е неповторима бира с богат вкус и аромат, която се отличава с качествените си съставки и традиционния метод на производство. Насладете се на леката горчивина и плодовия аромат на тази бира, която е идеалният избор за всички любители на качествените напитки. Бира Будвайзе..
2,75лв.
Марка: Лале Модел: 786
Бира Витошко лале 0.5л. е невероятна бира, която ще ви накара да се почувствате като в самото сърце на Балканите. Тази бира е изработена с най-добрите съставки и съчетава балканския дух с международното качество. Насладете се на богатия плодов аромат и леката горчивина, която прави тази бира перфект..
2,35лв.
Марка: Guiness Модел: 617
Бира Гинес екстра 330мл е изключително качествена и неповторима ирландска бира, която ще ви накара да се почувствате като в самото сърце на Дъблин. Съчетание от мека текстура и богат вкус правят тази бира перфектна за споделяне с приятели или за релаксация след дълъг ден. Насладете се на нейния кади..
3,65лв.
Марка: Guiness Модел: 650
Бира Гюнтер кен 500мл е перфектната бира за всички любители на пълния и богат вкус на бирата. Съчетание от мека текстура и плътен аромат правят тази бира перфектна за споделяне с приятели и релаксация след дълъг ден. Насладете се на нейния кадифен кремообразен вкус и пикантен аромат, който ще ви нак..
1,30лв.
Марка: DAB Модел: 671
Бира ДАБ Кен 0.5л е неповторима германска бира с мек вкус и приятен аромат. Тази бира е идеален избор за всички, които искат да се насладят на качествената германска бира. Насладете се на плътния вкус и мекият аромат, който правят тази бира перфектна за споделяне с приятели или за релаксация след дъ..
1,75лв.
Марка: DAB Модел: 678
Бира ДАБ тъмно кен 0.5л е неповторима германска бира с богат вкус и аромат, която ще ви накара да се почувствате като в самото сърце на Германия. Съчетание от пикантен аромат и плътен вкус правят тази бира перфектна за споделяне с приятели или за релаксация след дълъг ден. Насладете се на нейния кад..
2,00лв.
Марка: Estrella Модел: 674
Бира Естрела 0.330л е перфектната бира за всички любители на леката и освежаваща бира. Тази португалска бира е с характерен свеж и фин вкус, който прави тази бира изключително подходяща за консумация през горещите летни дни. Насладете се на нейния лек вкус и освежаващ аромат, който ще ви накара да с..
2,39лв.
Марка: Estrella Модел: 673
Бира Естрела Кен 0.5л е идеалната бира за всички любители на освежаващата португалска бира. Тази бира има богат вкус и характерен аромат, който ще ви отведе директно в морските простори на Португалия. Съчетание от качествени съставки и перфектна технология на производство правят тази бира една от на..
2,45лв.
Марка: Zatecky Gus Модел: 721
Бира Жатецки 1л е висококачествена чешка бира, която се отличава със свеж и богат вкус. Тази бира е направена от най-добрите съставки и с уникалната си рецепта прави впечатление на всяко пиене. Насладете се на плътния вкус и свежия аромат на Жатецки, който е перфектен за всички любители на чешкат..
2,50лв.
Марка: Zatecky Gus Модел: 657
Бира Жатецки КЕН 500мл е бирата, която със сигурност ще задоволи всички любители на чешката бира. Тази бира е направена от най-добрите съставки и има уникален вкус, който оставя неизгасимо впечатление. Съчетание от плътен вкус и свеж аромат правят Жатецки КЕН 500мл една от най-любимите бирени мар..
1,99лв.
Модел: 4820
Златна Прага е една от най-популярните бирени марки в Чехия. Тя е известна със своя светъл златист цвят и изискания си вкус, който задоволява и най-изисканите бирени почитатели. Бирата е произведена от най-добрите съставки, които са внимателно подбрани, за да се гарантира високото качество на продук..
1,99лв.
Марка: Kozel Модел: 798
С гордост представяме нашата бира Козел, сега налична в удобна кен бутилка от 0,5 литра! Свежа, карамелена и леко пикантна, тази бира ще задоволи и най-изисканите вкусове. Козел е направена от най-качествени съставки и се отличава с мека и плътна пяна, която задържа аромата и вкуса на бирата. Наслад..
2,19лв.
Марка: Пустиняк Модел: 1504
Бира Пустиняк е напитка, която ще задоволи и най-изисканите любители на пенливото златно международно признато изкушение. Свежа, хмелова и плодова, тя ще ви отведе на едно пътешествие към усещането за истинска свобода. С мекото си тяло и обилната пяна, тази бира е перфектният избор за почивка и рела..
3,09лв.
Марка: Пустиняк Модел: 1529
Бира Пустиняк 7% 500мл е висококачествена бира с неповторим вкус и аромат. Създадена от избрани зърнени сортове и внимателно подбрани хмелове, тази бира е идеалното удоволствие за всеки любител на качествените алкохолни напитки. Със своята пълна и богата вкусова гама, Бира Пустиняк е перфектният изб..
2,09лв.
Марка: Regent Модел: 672
Хубава бира може да направи вечерта Ви още по-приятна и релаксираща. Бира Регент е изцяло направена от най-качествени съставки, които ще задоволят всеки любител на тази напитка. Свежият й вкус и аромат ще Ви направят да се почувствате като на почивка дори след най-трудния ден. Изживейте вкусното удо..
2,65лв.
Марка: Staropramen Модел: 802
Старопрамен Праха - идеалната бира за всеки любител на неповторимия вкус на чешките бири. Тази пенлива бира е създадена по класическа чешка рецепта, която е известна по целия свят. Съчетанието на специално подбрани съставки и традиционни методи на производство, правят тази бира една от най-добрите н..
2,15лв.
Марка: Schofferhofer Модел: 623
Бира Шоферхофер е идеалният избор за любители на пшеничните бири. Насладете се на красивия златист цвят и богатия вкус с подчертани нотки на пшеница и малц. Свежата хмелова горчивина ще Ви накара да се чувствате освежени и стимулирани. Благодарение на ниската си калорийност, бира Шоферхофер е перфек..
2,89лв.
Марка: Britos Модел: 646
Вкусен микс от свежест и аромат, Бритос е бира, която ще Ви очарова с пълния си вкус и аромат. Правена от висококачествени съставки, тази бира е идеална за всеки, който търси нещо специално. Бритос има уникален вкус и аромат, който се дължи на процеса на ферментация, който я прави по-гладка и по-лес..
1,19лв.
Марка: Бургаско Модел: 642
Бургаско пиво е любимото питие на много българи, а сега можете да го се насладите в удобен формат от 2 литра и 300 мл. Прекарайте приятни мигове в компанията на близки и приятели с вкусното и освежаващо Бургаско пиво. С мекия си вкус и аромат на ечемик, Бургаско пиво е идеалното питие за лятото. ..
2,89лв.
Марка: Бургаско Модел: 647
Бургаското пиво е неповторим вкус за любителите на качествената бира. Произведено от най-добрите съставки, то има свеж и лек аромат, който ще ви освежи в горещите летни дни. Тази бутилка от 500мл. е идеалната опаковка, която ще ви позволи да се насладите на вкуса на бургаското пиво в удобната за ..
1,69лв.
Марка: Бургаско Модел: 658
Насладете се на свежото и качествено Бургаско пиво във формат на кен 500мл. Пивото е известно със своята наситена вкусова гама, която ще задоволи всеки любител на пивото. Бургаското пиво е направено с грижа и прецизност, като се използват най-качествените съставки, за да се получи неповторим вкус. ..
1,59лв.
Марка: Zagorka Модел: 613
Освежаващият вкус на Загорка ретро е тук, за да ви пленява със своята изключителност! Съчетавайки класическата рецепта с модерния стил, това пиво е истинско удоволствие за сетивата. Изживейте едно незабравимо пивно преживяване, в което истинските ценители ще се влюбят. Съчетавайки традиция и ка..
1,79лв.
Марка: Zagorka Модел: 655
Вече е време за истинско пивно удоволствие със Загорка 2л! Насладете се на големия обем и изключителния вкус на това превъзходно пиво. Със своята свежест и качество, Загорка ви предлага моменти на наслада и релаксация. Без значение дали сте с приятели, на пикник или просто искате да се насладите ..
2,99лв.
Марка: Zagorka Модел: 588
Освежете сетивата си и се насладете на истинското пивно изживяване с Загорка КЕН 500мл. Това е пиво, което ще ви омагьоса със своята качествена рецепта и изразителен вкус. С всяка глътка от Загорка КЕН 500мл, ще почувствате дълбока наслада и удовлетворение. Това е пиво, което ви дава възможност д..
1,70лв.
Марка: Zagorka Модел: 769
Освежи се с най-доброто! Загорка МАХХ Кен 500мл е пиво, което те побърква със своята интензивност и наситен вкус. С всяка глътка ще се потопиш в свят на истинското пивно удоволствие. Загорка МАХХ Кен 500мл е създадена за истинските ценители на пивото, които се стремят към невероятно изживяване. Н..
1,69лв.
Марка: Zagorka Модел: 635
Опитай невероятното удоволствие от Загорка светло пиво в удобна бутилка от 1 литър! Наслади се на момента и отпусни се с всяка глътка. Загорка светло пиво те пренася в свят на удоволствието и насладата. Нейният освежаващ вкус и нежна пяна ще ти донесат моменти на радост и релаксация. Създадено..
4,90лв.
Марка: Каменица Модел: 626
Разкрийте своето истинско удоволствие с Каменица светло! Това изискано питие ще ви отведе на вълнуващо пътешествие през най-вкусните моменти на живота. Със своята освежаваща ароматна пяна и кристално чист, златист цвят, Каменица светло е създадена да задоволи вашите вкусови изисквания. Нежният и ..
1,99лв.
Марка: Каменица Модел: 593
Забравете за ежедневието и се потопете в уникалната свежест на Каменица светло! Това е напитка, която ви пренася в свят на удоволствие и наслада. Свежият аромат и искрящият златист цвят на Каменица светло ще ви разнообразят дори най-обикновените моменти. Всяка капка от тази вкусна бира е създаден..
1,79лв.
Показани са от 1 до 48 от 84 резултата (2 страници)