Меню
Your Cart

Прясно мляко

Марка: Верея Модел: 62
Прясното мляко Верея е изключително вкусно и качествено. Съдържа само 1,5% мазнини, което го прави идеално за хора, които следят своята диета. Това мляко е също така богато на калций и други важни хранителни вещества, които подпомагат здравето на костите, зъбите и имунната система. С приятния му вку..
2,75лв.
Марка: Верея Модел: 63
Прясното мляко Верея с 3% мазнини е чист и вкусен източник на калций и протеини. Това мляко ще ви осигури енергия и хранителни вещества, необходими за ежедневните ви задачи и активности. Използвайте го за приготвяне на кафе или за добавяне във вашите любими рецепти за кремообразни сосове, супи или с..
2,95лв.
Марка: Верея Модел: 19
Прясното мляко Верея с 3% мазнини е идеален избор за тези, които търсят здравословен и вкусен начин да подобрят дневното си хранене. С богат вкус и кремообразна текстура, това мляко е богато на важни хранителни вещества като калций, протеини и витамини. Подходящо е за всякакви ястия и напитки, като ..
5,35лв.
Марка: Верея Модел: 21
Открийте свежеството на вкусното прясно мляко Чудно с 3,7% масленост! Това мляко е източник на калций, който подпомага здравите кости и зъби. Също така съдържа белтъчини, необходими за изграждане на мускулна маса. Богатото му съдържание на витамини и минерали осигурява виталност и енергия за целия д..
3,39лв.
Марка: Harmonica Модел: 20759
Първо, млякото е от две семейни био кравеферми в Троянския балкан. Кравите се хранят почти на 100% с паша, през лятото по ливадите, а през зимата със свеж силаж отгледан във фермите. Кравите никога не са вързани и са навън почти всеки ден от годината...
3,75лв.
Марка: Олимпус Модел: 105
лБио прясно мляко Олимпус 3,7% е изцяло натурален продукт, богат на витамини и минерали, необходими за здравото функциониране на организма. Млякото е получено от здравословно отгледани животни, хранени с биохрана, без употреба на изкуствени торове или химикали. Това го прави идеалният избор за хора,..
4,35лв.
Марка: Олимпус Модел: 106
Представяме ви прясното козе мляко Олипус с 3,5% мазнини - перфектният избор за вашето здраве и благополучие. С това натурално мляко ще се насладите на богат вкус и кремообразна текстура, които ще превърнат вашето кафе или каша в незабравима гастрономична наслада. Прясното козе мляко Олипус е изт..
5,99лв.
Марка: Олимпус Модел: 74
Прясното мляко от Олимпус е изключителен източник на калций и витамин D, които помагат за поддържане на костното здраве и имунната система. Също така, това мляко е богато на белтъчини, необходими за растежа и възстановяването на тъканите в организма. Със своят кадифен вкус и кремообразна текстура, т..
3,39лв.
Марка: Бор-Чвор Модел: 14990
Варено прясно мляко, произведено от 100% първокачествено краве мляко с плътен вкус и 3% масленост...
2,29лв.
Марка: Meggle Модел: 14943
Прясното мляко Meggle 1.6% се произвежда от 100% натурално, селектирано, първокачествено краве мляко и e предназначено за директна консумация. Дългият живот на млякото Meggle се дължи на модерния, високотехнологичен производствен процес на ултрапастьоризация...
3,19лв.
Марка: Meggle Модел: 14942
Прясното мляко Meggle 3,2% се произвежда от 100% натурално, селектирано, първокачествено краве мляко и e предназначено за директна консумация. Дългият живот на млякото Meggle се дължи на модерния, високотехнологичен производствен процес на ултрапастьоризация...
2,99лв.
Марка: Meggle Модел: 14986
МЕGGLE Безлактозно краве мляко е идеална алтернатива за всички хора с намалена поносимост към лактоза, които искат да избегнат стомашния дискомфорт и неразположение при консумацията на прясно мляко. По-точно това представлява липса или недостиг на ензима лактаза, който разгражда съдържащата се в мля..
3,95лв.
Марка: Elle&Vire Модел: 14085
Качествено мляко, известно с автентичния си вкус. Процесa UHT е гаранция за безопасност на храните зa потребителите...
5,95лв.
Модел: 9027
Кондензирана обезмаслена добавка с растително масло...
3,99лв.
Модел: 9026
Кондензирана обезмаслена добавка с растително масло...
3,90лв.
Показани са от 1 до 17 от 17 резултата (1 страници)