Меню
Your Cart

Боя за коса

Марка: Garnier Модел: 20458
Garnier Color Naturals Creme 1 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сияе..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20411
Garnier Color Naturals Creme 1.10 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и с..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20440
Garnier Color Naturals Creme 10 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сия..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20403
Garnier Color Naturals Creme 110 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и си..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20439
Garnier Color Naturals Creme 111 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и си..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20455
Подхранващата крем боя за коса GARNIER Color naturals придава богат, плътен и дълготраен цвят на косата. Формулата на балсама включва масла от маслина, авокадо и ший, които подхранват косата след боядисването и я правят копринено мека и сияйна. Прикрийте упоритите сиви коси и се наследете на красив ..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20462
Garnier Color Naturals Creme 3 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сияе..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20454
Garnier Color Naturals Creme 3.6 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и си..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20452
Garnier Color Naturals Creme 4.3 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и си..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20461
Garnier Color Naturals Creme 5 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сияе..
7,86лв.
Боя за коса - Garnier - 5.01 - 0.152кг.
не е налично
Марка: Garnier Модел: 20402
Garnier Color Naturals Creme е трайна и подхранваща крем-боя за коса със зехтин, която покрива до 100% от белите коси, като същевременно им продава интензивен и блестящ цвят. Крем-боята защитава и подхранва косата и й придава копринена мекота. Не уврежда косата. Балсамът за след боядисване, който е ..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20449
Garnier Color Naturals Creme 5.3 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и си..
7,86лв.
Боя за коса - Garnier - 5.52 - 0.152кг.
не е налично
Марка: Garnier Модел: 20448
Garnier Color Naturals Creme 5.52 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и с..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20445
Garnier Color Naturals Creme 6 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сияе..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20446
Garnier Color Naturals е подхранваща крем боя за коса с дълготраен ефект. Защитава и подхранва косъма, заздравява структурата му и го прави 4 пъти по-устойчив*. Цветът е интензивен и плътен, а косата Ви е защитена от изсушаване до 8 седмици*. Предлага се с възстановяващ балсам с натурални масла от а..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20442
Garnier Color Naturals е подхранваща крем боя за коса с дълготраен ефект. Защитава и подхранва косъма, заздравява структурата му и го прави 4 пъти по-устойчив*. Цветът е интензивен и плътен, а косата Ви е защитена от изсушаване до 8 седмици*. Предлага се с възстановяващ балсам с натурални масла от а..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20443
 Опитайте иновативния Garnier Color Naturals за дълбока грижа и наситен, дълготраен цвят. Оцветяването на косата с иновативната формулата позволява на цветните пигменти да проникнат дълбоко във влакната на косъма. Резултатът е 100% покритие на сивото и дълготраен интензивен цвят. Благодарение н..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20460
Garnier Color Naturals Creme 4 е подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, и ги дарява с дълготраен, интензивен и блестящ цвят. Гарниер Колор Нейчърълс Боя за коса 4, е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сияен б..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20437
Garnier Color Naturals Creme 8 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и сияе..
7,13лв.
Марка: Garnier Модел: 20441
Garnier Color Naturals Creme 8.1 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и си..
7,86лв.
Марка: Garnier Модел: 20435
Garnier Color Naturals Creme 9.1 представлява подхранваща крем-боя за коса, която покрива на 100% белите коси, като същевременно ги дарява с интензивен и блестящ цвят. Трайната боя за коса на Гарниер е обогатена със зехтин, който защитава и подхранва косата, като ѝ придава копринена мекота и си..
7,86лв.
Показани са от 1 до 21 от 21 резултата (1 страници)