Меню
Your Cart

Ракия

Ракѝята е традиционна силна алкохолна напитка, приготвяна на Балканите. Първоначално ракията е безцветна, като може да придобие жълтеникав до кафеникав цвят при отлежаване в бъчви или след употребата на различни добавки.

Модел: 147
Най-обичаната турска алкохолна напитка се произвежда от 1944 г. Счита се за традиционен алкохол за Турция и в същото време е една от най-консумираните анасонови напитки по света. Произвежда се от най-доброто грозде от Анадолския регион и има 74 годишна история. Това е анасоновата алкохолна напитка с..
29,39лв.
Модел: 149
Индивидуалност, характер и стил олицетворява марката „от Избата”. Тя предлага на ценители и познавачи възможност да обогатят личната си енотека с лимитирани висококачествени селекции...
18,36лв.
Марка: Бургас Модел: 156
Почувствайте истинската страст и изтънченост с Ракия Бургас 63! Тази изискана напитка е създадена с грижа и прецизност, за да ви предложи уникален вкусов опит, който ще ви потопи в богатството на българското наследство. Ракията Бургас 63 е известна със своята неповторима ароматна палитра и гладко..
19,52лв.
Марка: Бургас Модел: 143
Разкрийте тайните на вкуса с Ракия Бургас 63 Барел! Това е изкусително съчетание от нежност и сила, което ще ви покори с богатата си палитра от аромати и неповторим вкус. Ракия Бургас 63 Барел е продукт с безкомпромисно качество, внимателно зряло и отлежало в дъбови бъчви. Това ви гарантира непов..
22,84лв.
Марка: Бургас Модел: 150
Бургас 63 е супер премиум ракия, произведена от сорта Перла и отлежава най-малко 5 години в дъбови бъчки. Бургас 63 Перлова е направена изцяло от грозде Перла и отлежава най-малко пет години в дъбови бъчви. Тя дава различна дефиниция за елитна ракия с аромати, напомнящи трюфели и финес, който с..
27,46лв.
Марка: Black Sea Gold Pomorie Модел: 139
Бургаска мускатова е виното, което ще Ви върне към незабравими моменти с любимите хора. Това вино е произведено от качествено мускатово грозде от региона на Бургас, като има богат аромат и хармоничен вкус. Неговият аромат напомня на свежи цветя и плодове, а вкусът е мек и деликатен. Бургаска мускато..
17,54лв.
Марка: Black Sea Gold Pomorie Модел: 140
Бургаска Мускатова 7-годишна се отличава с мекота при допир с нея и оставя трайно усещане за финес с дълго впечатление на богат и сложен послевкус. Финият й мускатов аромат пренася в Розова долина, защото създава усещането за много свеж и нежен аромат на розов цвят. Допирът й до български дъб о..
23,82лв.
Марка: Грозден Модел: 124
Разкрийте изисканите нюанси на вкуса с Ракия Грозден! Тази благородна напитка е приготвена с грижа и внимание към всеки детайл, за да ви осигури удоволствие и наслада от първата до последната капка. Със своята обаятелна ароматна палитра и гладък вкус, Ракия Грозден ви предлага уникално пътуване в..
10,97лв.
Модел: 191
Мека и комплексна ракия, олежала повече от 5 години в дъбови бурета от български дъб. Дестилирана е от купаж от червени сортове грозде – Каберне Совиньон и Мерло. Цветът е на автентичен тъмен кехлибар. Ракията се отличава с елегантен ванилов аромат. Вкусът е доминиран от приятна дъбова изява и типич..
16,79лв.
Марка: Кайлъшка Модел: 125
Насладете се на неповторимия вкус на ракията Кайлъшка 0.5л и докоснете се до изтънченият аромат на българската традиция. Тази изискана напитка е създадена с грижа и внимание към детайла, за да ви предложи незабравимо преживяване. С ракията Кайлъшка 0.5л ще се насладите на уникален вкус, който се ..
10,07лв.
Марка: Кайлъшка Модел: 126
Освежете сетивата си и се насладете на уникалното изживяване, което само ракията Кайлъшка 0.7л може да ви предложи. Тази изтънчена напитка е създадена с майсторство и страст, за да ви достави вълнуващи моменти на наслада и удоволствие. С ракията Кайлъшка 0.7л ще се насладите на благородния аромат..
14,37лв.
Марка: Кайлъшка Модел: 141
Кайлъшка мускатова e не просто ракия, а богата на изтънчени аромати история, разказана от фин мускат. Поколение след поколение, тя печели сърцата на любителите с традционната си пивкост и златна душа...
17,31лв.
Марка: Карнобатска Модел: 114
С Карнобатската ракия 0.5л ще се насладите на изискан вкус и автентичност, която ще ви пренесе в света на българската традиция и култура. Тази ракия е създадена за истинските почитатели на висококачествени алкохолни напитки. Свежа и ароматна, Карнобатската ракия 0.5л предлага уникално преживяване..
8,77лв.
Марка: Карнобатска Модел: 118
Опитайте автентичната Карнобатска ракия в нейния най-добър вид - 1л. С тази великолепна ракия ще се насладите на моменти от истинска наслада и удоволствие. Създадена от най-добрите сортове грозде, Карнобатската ракия 1л е плод на традицията и майсторството. Съчетавайки богат вкус и аромат, тази р..
15,63лв.
Марка: Карнобатска Модел: 115
Карнобатската ракия Ви кани да се насладите на вкуса на истинската традиция и наследство. ..
18,48лв.
Марка: Кехлибар Модел: 111
Загърнете сетивата си с топлотата и благородството на Ракия Кехлибар! Тази изискана напитка е създадена с майсторско умение и страст, за да ви предложи истинско удоволствие и неповторими моменти на наслада. Разкрийте тайните на Ракия Кехлибар и се насладете на нейните невероятни качества. Със сво..
16,26лв.
Марка: Пещерска Модел: 113
Докоснете се до изтънчеността на вкуса с Пещерска ракия! Тази висококачествена напитка е израз на българската традиция и ръчна изработка, която ще ви предостави уникално изживяване. С всяка капка Пещерска ракия вие се наслаждавате на богатия аромат и превъзходния вкус, които я правят истинска нас..
12,59лв.
Марка: Пещерска Модел: 122
Пещерска Отлежала се получава чрез дестилация на селектираните сортове грозде – ркацители, юни блан, димят и памид. Пещерска Отлежала е многократен носител на отличия...
14,69лв.
Ракия - Пиринска - 0.7л.
не е налично
Модел: 286
Гроздова ракия произведена по традиционен метод от собствени лозя на Винарска изба Логодаж...
15,84лв.
Модел: 136
Разкрийте удоволствието от вкуса с нашата Поморийска гроздова ракия червена. Това е неподражаемо изкушение, което ще ви пренесе в света на изисканите аромати и изящни вкусове. С нашата Поморийска гроздова ракия червена ще се насладите на безупречното съчетание от плодови нотки и деликатни аромати..
14,06лв.
Модел: 138
Произведена по класическа дестилация на вино от подбрани гроздове Мускат Отонел. Елитно питие с богат аромат и чудесен вкус...
16,79лв.
Модел: 137
Гроздова специална ракия със специфичен аромат на нежен финал. Произведена по специална технология с френска дестилационна техника...
15,21лв.
Модел: 144
Поради мекия си и хармоничен вкус, специфичния нежен и деликатен аромат, типичен за използваните сортове, гроздовата ракия "Сливенска Перла" е напитка с утвърдена репутация...
19,83лв.
Марка: Стара Кука Модел: 190
Разкрийте изтънченият вкус и благородството на Ракия Стара Кука ! Тази изключителна напитка е създадена с грижа и преданост, за да ви предложи незабравимо пътешествие в свят на удоволствие и изкушение. С Ракия Стара Кука в ръка, ще се потопите в нежните нюанси на висококачествената ракия, които щ..
26,57лв.
Марка: Стара Кука Модел: 154
Разкрийте изтънченият вкус и благородството на Ракия Стара Кука жълта! Тази изключителна напитка е създадена с грижа и преданост, за да ви предложи незабравимо пътешествие в свят на удоволствие и изкушение. С Ракия Стара Кука жълта в ръка, ще се потопите в нежните нюанси на висококачествената рак..
26,57лв.
Модел: 185
Букета на ракията е доминиран от характерните за региона сортове – Мускат и Мискет. Резултатът е питие със запомняща се мекота, аромат и овалност. Кехлибареният цвят e резултат от престоя в дъбови бъчви. Произведена чрез дестилация на ферментирала гроздова мъст, формирана в дъбови бъчви за пери..
31,70лв.
Модел: 151
Мускатовата ракия е произведена от едни от най-впечатляващите сортове грозде. В букета от аромати, типичния за Муската е постигнат баланс между плодовите и цветните нюанси, като всичко това е съчетано с плътен и овален вкус, завладяваща топлина и деликатна мекота в послевкуса...
17,94лв.
Модел: 120
„Стралджанска мускатова отлежала ракия” е винена дестилатна спиртна напитка, която отлежава в дъбови бъчви минимум 6 месеца до 1 година, което придава фин дъбов нюанс на финала. Приятен мускатов аромат, съчетание от роза и индрише, типичен за сорта грозде „Мускат Отонел”...
21,30лв.
Ракия - Сунгуларска - 0.7л.
-21 %
Марка: Славянци Модел: 132
Освободете сетивата си и се потопете в изискаността на ракия Сунгуларска обикновена. Това е напитка, която пренася вашето тяло и душа във вълнуващо пътешествие към уникални вкусове и удоволствия. Със своята богата ароматна палитра и неповторим вкус, ракия Сунгуларска обикновена ще ви погълне в св..
14,69лв. 18,64лв.
Марка: Славянци Модел: 133
Разкрийте своето изискано вкусово изживяване с ракия Сунгуларска отлежала мускатова. Тази висококачествена напитка ще ви дари с една неповторима комбинация от изтънчен аромат и уникален вкус. Със своята дълга история и майсторско производство, ракията Сунгуларска отлежала мускатова е символ на ка..
18,57лв.
Марка: Славянци Модел: 134
Съчетание на старите традиции с модерните технологии. Дестилирана от сортовете грозде Мускат Оттонел и Червен Мискет от района на Сунгурларската долина...
23,93лв.
Модел: 16135
Изба „Тиквеш“ се намира в град Кавадарци, в южната част на Република Македония. Производството ѝ на ракия възлиза на 800 000 литра. Лозова ракия Тиквеш се произвежда по стара рецепта от 100% винен дестилат. Отлежава в нови и стари български дъбови бъчви за период до 3 години. Цветът ѝ е кехлибарено-..
23,09лв.
Марка: Троян Модел: 121
Качествената кайсиева ракия е произведена от узрели кайсии. Класическата технология на производство запазва мекия плодов вкус и превъзходния аромат на плодове...
18,15лв.
Марка: Троян Модел: 130
Качествената крушова ракия е произведена от узрели круши. Класическата технология на производство запазва мекия плодов вкус и превъзходния аромат на плодове...
15,95лв.
Марка: Троян Модел: 152
Троянска сливова ракия е със запазен аромат и вкус на узрели сини сливи...
16,38лв.
Марка: Троян Модел: 195
Отлежала в дъбови бъчви в продължение на 7 години, за да постигане характерния си кехлибарен цвят, аромат и мек вкус. Ще задоволи и най-взискателните познавачи на качествен алкохол. ..
28,19лв.
Марка: Троян Модел: 153
Опитайте вкуса на истинското изкушение с троянската сливова отлежала ракия. Тази невероятна напитка ще ви пренесе в магията на Троян и ще ви потопи в богатството на вкусовете. С нашата троянска сливова отлежала ракия ще се насладите на богатия аромат и интензивния вкус, който ще ви остави безмълв..
19,10лв.
Марка: Троян Модел: 131
Висококачествена Троянска сливова ракия, която отлежава минимум 3 години в дъбови бъчви до постигане на характерния златист цвят, вкус и аромат на сливи...
11,87лв.
Ракия - Ямболска - 0.7л
-12 %
Марка: Ямболска Гроздова Модел: 119
Разкрийте невероятната магия на Ямболска ракия - изборът на истинските ценители. Създадена с внимание към детайла и преданост към традициите, тази ракия ще ви завладее със своя изискан вкус и аромат. С всяка глътка Ямболска ракия се поглъщате от богатството на българската култура и наследство. Не..
10,13лв. 11,54лв.
Показани са от 1 до 39 от 39 резултата (1 страници)