Меню
Your Cart

Бира

Марка: Ариана Модел: 582
Ариана светло 1л. е перфектното пиво за истинските ценители! Свежият и освежаващ вкус на Ариана светло ще ви пленява с всяка глътка. Насладете се на нежната малцова арома и изключителното качество на това българско пиво, което е идеално за споделяне с приятели или за самостоятелна наслада...
2,15лв.
Бира - Ариана - 2л.
-13 %
Марка: Ариана Модел: 583
Идеалното пиво за всеки момент на наслада! Насладете се на свежия вкус и освежаващата арома на това българско пиво, което ще ви остави без думи! Със своя голям обем от 2 литра, Ариана светло е идеалният избор за споделяне с приятели или за големи събирания...
2,79лв. 3,19лв.
Бира - Ариана - кен - 0.5л.
-28 %
Марка: Ариана Модел: 584
С Ариана светло получавате истинско удоволствие от висококачествено българско пиво. Със своята компактна и удобна опаковка от 0.5 литра, това пиво е идеален избор за моментите на наслада в компанията на приятели или самостоятелно наслаждаване. Отпуснете се и се насладете на свежия малцов вкус и аром..
1,19лв. 1,65лв.
Марка: Ариана Модел: 601
Ариана Лятно е супер свежа лека бира, подходяща за моментите споделени с приятели и близки – независимо дали навън или у дома, когато качеството и вкуса са на първо място. ..
1,20лв.
Бира - Ариана - лятно - 1.5л.
не е налично
Марка: Ариана Модел: 629
Ариана Лятно е супер свежа лека бира, подходяща за моментите споделени с приятели и близки – независимо дали навън или у дома, когато качеството и вкуса са на първо място. ..
2,39лв.
Марка: Ариана Модел: 586
Истински освежаващото съчетание от висококачествена безалкохолна бира и сок от малина. Приятният и наситен вкус на Ариана Радлер 0.0% Малина завладява всички сетива...
1,45лв.
Марка: Ариана Модел: 663
Ариана Радлер 1.8% е освежаващ летен бирен микс от висококачествена светла бира Ариана. Уникална комбинация по изпитана класическа рецепта, без консерванти и с ниско алкохолно съдържание от 1.8%...
1,79лв.
Марка: Ариана Модел: 590
Ариана Радлер Портокал и грейпфрут с 0.0% съдържание на алкохол впечатлява с изключителна експлозия от цитрусови вкусове и неустоим аромат...
1,45лв.
Марка: Zagorka Модел: 585
Освежете сетивата си и се насладете на истинското пивно изживяване с Загорка. Това е пиво, което ще ви омагьоса със своята качествена рецепта и изразителен вкус. С всяка глътка от Загорка, ще почувствате дълбока наслада и удовлетворение. Това е пиво, което ви дава възможност да се отдадете на мом..
1,85лв.
Бира - Загорка - 0.33л.
не е налично
Марка: Zagorka Модел: 616
Създадено с грижа и внимание към всеки детайл, Загорка предлага перфектно съчетание от малц и хмел, което оставя незабравим вкус в устата ти...
0,85лв.
Бира - Загорка - 1.5л.
-20 %
Марка: Zagorka Модел: 653
Създадено с грижа и внимание към всеки детайл, Загорка предлага перфектно съчетание от малц и хмел, което оставя незабравим вкус в устата ти...
1,99лв. 2,49лв.
Бира - Загорка - 1л.
не е налично
Марка: Zagorka Модел: 635
Опитай невероятното удоволствие от Загорка светло пиво в удобна бутилка от 1 литър! Наслади се на момента и отпусни се с всяка глътка. Загорка светло пиво те пренася в свят на удоволствието и насладата. Нейният освежаващ вкус и нежна пяна ще ти донесат моменти на радост и релаксация...
2,19лв.
Марка: Zagorka Модел: 655
Вече е време за истинско пивно удоволствие със Загорка 2л! Насладете се на големия обем и изключителния вкус на това превъзходно пиво. Със своята свежест и качество, Загорка ви предлага моменти на наслада и релаксация...
2,99лв.
Марка: Zagorka Модел: 769
Представяме ви Загорка 0,0% безалкохолна, с която всяко време се превръща във Време за нещо специално. В производството на Загорка 0,0%  са използвани изцяло натурални съставки, без добавки и консерванти. Подходяща е за консумиране по всяко време на деня, във всяка ситуация - вкъщи, след спорт,..
1,69лв.
Марка: Zagorka Модел: 588
Освежете сетивата си и се насладете на истинското пивно изживяване с Загорка КЕН 500мл. Това е пиво, което ще ви омагьоса със своята качествена рецепта и изразителен вкус. С всяка глътка от Загорка, ще почувствате дълбока наслада и удовлетворение. Това е пиво, което ви дава възможност да се отдад..
1,70лв.
Бира - Загорка - ретро - 0.5л.
-19 %
Марка: Zagorka Модел: 613
Освежаващият вкус на Загорка ретро е тук, за да ви пленява със своята изключителност! Съчетавайки класическата рецепта с модерния стил, това пиво е истинско удоволствие за сетивата. Изживейте едно незабравимо пивно преживяване, в което истинските ценители ще се влюбят. Съчетавайки традиция и ка..
1,45лв. 1,79лв.
Марка: Шуменско Модел: 649
Вдъхновете се от българската традиция и опитайте неповторимото Шуменско пиво! Със своята 0.330л. бутилка, то е идеалното решение за вашите моменти на наслада и релаксация. Шуменско пиво ви предлага неповторим вкус, който ще задоволи най-изисканите вкусове. Със своята богата пяна и освежаващ арома..
1,29лв.
Марка: Шуменско Модел: 612
Опитайте вкуса на истинската свобода с Шуменско пиво! С бутилка от 0.5л., то е перфектното партньорство за вашите моменти на удоволствие и релакс. Шуменско пиво е символ на качество и вкус. Със своите характерни нотки и освежаваща пенливост, то ви отвежда на незабравимо пътешествие в света на неп..
1,90лв.
Марка: Шуменско Модел: 644
Освежете се с неповторимия вкус на Шуменско пиво в удобната бутилка с обем 1л. Насладете се на момента и усетете енергията, която Шуменско ви подарява. Създадено със специална грижа и внимание към качеството, Шуменско пиво предлага удоволствие за вашите сетива. Неговият характерен вкус и освежава..
2,35лв.
Бира - Шуменско - 2л.
-17 %
Марка: Шуменско Модел: 609
Запълнете вашите моменти с радост и вкус с Шуменско пиво в голямата удобна бутилка с обем 2л. Сега можете да се насладите на неограничено количество свежест и удоволствие. Създадено със страст и майсторство, Шуменско пиво ви предлага вълнуващ опит и неповторим вкус, които ще ви отведат на изключи..
2,70лв. 3,25лв.
Бира - Шуменско - кен - 0.5л.
-25 %
Марка: Шуменско Модел: 645
Открийте истинското удоволствие от Шуменско пиво в удобния кен с обем от 500мл. Специално създадено да задоволи вашите изисквания и да ви донесе най-доброто изживяване. Шуменско пиво е създадено с грижа и страст към традициите на пивоварството. Съчетавайки високо качество и безупречен вкус, то ви..
1,20лв. 1,59лв.
Марка: Шуменско Модел: 701
 Шуменско 100% Малц е освежаващ лагер с 5% алкохолно съдържание. Напитката се отличава с кехлибарен цвят, плътно тяло и уникален характер, а вкусът е богат и разгръща палитра от нюанси от първата до последната глътка. Приятният аромат и плътната пяна гарантират удоволствие при всеки момент на к..
2,10лв.
Бира - Пиринско - 0.5л.
-17 %
Марка: Пиринско Модел: 610
Добре дошли в света на истинското удоволствие от вкуса на бира с Пиринско! Нашата бира ще ви пленява със своята изисканост и неповторим вкус, който ще ви отведе на едно незабравимо пътешествие в света на аромата и насладата. С всяка глътка от бирата Пиринско, ще се наслаждавате на хармоничното съ..
1,49лв. 1,80лв.
Марка: Пиринско Модел: 680
Добре дошли в света на най-добрата бира - Пиринско! С тази истинска наслада на вкуса ще се потопите в море от удоволствия и ще откриете всички предимства, които само Пиринско може да ви предложи. Нашата бира Пиринско ви дава възможността да се насладите на най-доброто от качеството и вкуса на ист..
2,45лв.
Марка: Пиринско Модел: 619
Добре дошли в света на най-добрата бира - Пиринско! Сега имате възможността да се насладите на изключителното качество и удоволствието от нашата бира, в удобна бутилка с обем 2 литра. Пиринско ви предлага несравнимо изживяване, което ще ви завладее с вкуса си и ще ви даде удоволствието да сподели..
2,69лв.
Марка: Пиринско Модел: 760
Пиринско Безалкохолно Пиво е свежа и пивка бира, с приятен аромат, лека горчивина и истински бирен вкус. Тя е отлична алтернатива за тези, които желаят да се насладят на ободряващ бирен вкус по всяко време. Пиринско Безалкохолно Пиво е подходяща за консумация във всеки момент от активното ежедневие ..
1,65лв.
Марка: Пиринско Модел: 664
Вкусът на истинската бира - с Пиринско кен 500гр. Направете своето изживяване още по-пълно с тази изискана бутилка Пиринско. Създадена за истинските ценители, нашата бира ще ви потопи в света на насладата и удоволствието. С всяка глътка ще усетите пълното тяло и богатият аромат на Пиринско...
1,19лв.
Марка: Пиринско Модел: 696
Пиринско Ледено е светла лагер бира с 4,4% алкохолно съдържание, която преминава през специален процес на студена филтрация, за да получи своя изключително освежаващ вкус. ..
1,90лв.
Марка: Пиринско Модел: 676
Добре дошли в света на истинското удоволствие от вкуса на бира с Пиринско! Нашата бира ще ви пленява със своята изисканост и неповторим вкус, който ще ви отведе на едно незабравимо пътешествие в света на аромата и насладата. С всяка глътка от бирата Пиринско, ще се наслаждавате на хармоничното съ..
1,35лв.
Марка: Каменица Модел: 596
Забравете за скуката и преживейте уникално пътешествие в света на удоволствието с Каменица светло! Тази истинска бира ще ви освежи със своята изисканост и вкус, който несъмнено ще ви завладее. ..
3,19лв.
Марка: Каменица Модел: 597
Почувствайте истинската свежест и качество с Каменица светло. Отворете бутилката и се потопете в света на насладата и удоволствието. С тази уникална бира в ръка, вие ще се наслаждавате на изискания вкус и освежаващата пенливост, които са характерни за Каменица светло. Изживейте моментите на релак..
1,70лв.
Марка: Каменица Модел: 593
Почувствайте истинската свежест и качество с Каменица светло. Отворете бутилката и се потопете в света на насладата и удоволствието. С тази уникална бира в ръка, вие ще се наслаждавате на изискания вкус и освежаващата пенливост, които са характерни за Каменица светло. Изживейте моментите на релак..
1,79лв.
Бира - Каменица - тъмно - 2л.
не е налично
Марка: Каменица Модел: 765
С Каменица тъмно 2л. ще се наслаждавате на истинско удоволствие и богат вкус. Отпуснете се и се потопете в света на тъмното пиво, което ще ви зашемети със своята неповторима ароматна палитра. С всяка глътка ще усетите баланса между карамелния вкус и леката горчивина, които правят Каменица тъмно т..
2,85лв.
Бира - Каменица - фреш - грейпфрут - 1л.
не е налично
Марка: Каменица Модел: 631
Почувствайте истинската свежест и качество с Каменица светло. Отворете бутилката и се потопете в света на насладата и удоволствието. С тази уникална бира в ръка, вие ще се наслаждавате на изискания вкус и освежаващата пенливост, които са характерни за Каменица ...
1,95лв.
Марка: Staropramen Модел: 604
Опитай Старопрамен - пиво, което ще те отведе на невероятно пътешествие из света на вкуса и удоволствието. С всяка глътка ще усетиш мекотата и хармонията на неговия аромат, докато пикантните нотки ще танцуват по твоя език. Създадено с майсторско умение и преданост към най-добрите пивоварски тради..
1,79лв.
Марка: Staropramen Модел: 625
Избери Старопрамен - най-доброто пиво, което ще поднесе на твоето небце изключително удоволствие и наслада. С всяка глътка ще се потопиш в богатия му аромат и плътен вкус, който те кара да се чувстваш жив и свеж. Със своята изключителна качествена рецепта и дълга история, Старопрамен е пиво, коет..
2,45лв.
Марка: Staropramen Модел: 802
Старопрамен Праха - идеалната бира за всеки любител на неповторимия вкус на чешките бири. Тази пенлива бира е създадена по класическа чешка рецепта, която е известна по целия свят. Съчетанието на специално подбрани съставки и традиционни методи на производство, правят тази бира една от най-добрите н..
2,15лв.
Марка: Staropramen Модел: 801
Със същото високо качество като Staropramen PRAHA носи със себе си съвременния, прогресивен лайфстайл на мястото, от което произлиза. Trnka, основателят на марката, създава този пилзнер във времена, в които подобен продукт не е бил познат. ..
1,99лв.
Марка: Staropramen Модел: 605
Пиво с характер и наслада, което ще те пренесе в света на вкуса и удоволствието. Неговият уникален вкус и изискан аромат ще те завладеят от първата глътка. Създадено с внимание към детайлите и с майсторско умение, Старопрамен КЕН предлага настоящо пивоварство, което се отразява във всяка капка. С..
1,95лв.
Бира - Staropramen - тъмно - 1л.
не е налично
Марка: Staropramen Модел: 762
Изпълни сетивата си с вкуса и насладата на Старопрамен тъмно - най-добрият избор за истинските ценители на пивото. Това е пиво, което те завлича със своята богата и плътна текстура, като се превръща във вълнуващо пътешествие към вълшебния свят на вкусовете. Стилът и изтънченият аромат на Старопра..
2,40лв.
Марка: Staropramen Модел: 600
Открийте насладата от пълното и изискано пиво Старопрамен тъмно в новия формат на кен 0.5л. Съчетавайки изтънчения си аромат с богатия си вкус, то ще ви отведе на пътешествие в света на насладата и удоволствието. Само една глътка от Старопрамен тъмно ще ви разкрие неговите многобройни качества. П..
2,65лв.
Марка: Heineken Модел: 589
Открийте истинската наслада с Хайникен 0.330л. Тази бира е създадена, за да ви предложи неповторимо удоволствие и незабравими моменти. Хайникен 0.330л. представя на вас истинския вкус на световноизвестната бира. Свежа, пенлива и с изразителен аромат, тя е съчетание от качество и наслада във всяка..
2,25лв.
Марка: Heineken Модел: 592
Уникалният натурален и освежаващ вкус на Heineken се дължи на чистите естествени съставки: ечемичен малц, вода, хмелов екстракт и малко количество, но значима допълнителна съставка, наречена A-yeast мая. ..
1,99лв.
Марка: Heineken Модел: 675
Heineken silver е идеална за любителите на по-леки и по-малко горчиви бири,и подходяща за редица поводи...
2,45лв.
Марка: Heineken Модел: 627
Открийте свежестта и вкуса на Хайникен безалкохолна 0.330л. Тази напитка е създадена, за да ви осигури удоволствие и наслада без компромис. С Хайникен безалкохолна 0.330л. ще се насладите на безгрижни моменти, без да се отказвате от изискания вкус. Тази напитка ви предлага освежаваща алтернатива ..
2,25лв.
Марка: Heineken Модел: 636
Разкрийте своя стил с Хайникен Кен 0.33 - перфектният спътник за вашите незабравими моменти. Този кен е създаден да предизвика вълнения и да допълни вашия неповторим стил. С Хайникен Кен 0.33 ще се насладите на превъзходния вкус на класическата Хайникен, опакован в стилен и удобен кен...
1,69лв.
Марка: Heineken Модел: 620
Открийте истинското удоволствие от Хайникен Кен 500мл - идеалният избор за вас, който търсите изисканост и качество. Със своята превъзходна вкусова комбинация, Хайникен Кен ще ви осигури непрекъснато удоволствие от първата до последната капка. Свежестта и пълното тяло на Хайникен Кен 500мл ще ви заш..
2,39лв.
Марка: Бургаско Модел: 647
Бургаското пиво е неповторим вкус за любителите на качествената бира. Произведено от най-добрите съставки, то има свеж и лек аромат, който ще ви освежи в горещите летни дни. Тази бутилка от 500мл. е идеалната опаковка, която ще ви позволи да се насладите на вкуса на бургаското пиво в удобната за ..
1,69лв.
Показани са от 1 до 48 от 103 резултата (3 страници)