Меню
Your Cart

Пиринско

Пиринско
Марка: Пиринско Модел: 610
Добре дошли в света на истинското удоволствие от вкуса на бира с Пиринско! Нашата бира ще ви пленява със своята изисканост и неповторим вкус, който ще ви отведе на едно незабравимо пътешествие в света на аромата и насладата. С всяка глътка от бирата Пиринско, ще се наслаждавате на хармоничното съ..
1,80лв.
Марка: Пиринско Модел: 680
Добре дошли в света на най-добрата бира - Пиринско! С тази истинска наслада на вкуса ще се потопите в море от удоволствия и ще откриете всички предимства, които само Пиринско може да ви предложи. Нашата бира Пиринско ви дава възможността да се насладите на най-доброто от качеството и вкуса на ист..
2,45лв.
Пиринско 2л
-17 %
Марка: Пиринско Модел: 619
Добре дошли в света на най-добрата бира - Пиринско! Сега имате възможността да се насладите на изключителното качество и удоволствието от нашата бира, в удобна бутилка с обем 2 литра. Пиринско ви предлага несравнимо изживяване, което ще ви завладее с вкуса си и ще ви даде удоволствието да сподели..
2,65лв. 3,19лв.
Пиринско кен 500гр.
-28 %
Марка: Пиринско Модел: 664
Вкусът на истинската бира - с Пиринско кен 500гр. Направете своето изживяване още по-пълно с тази изискана бутилка Пиринско. Създадена за истинските ценители, нашата бира ще ви потопи в света на насладата и удоволствието. С всяка глътка ще усетите пълното тяло и богатият аромат на Пиринско. Насла..
1,19лв. 1,65лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)