Меню
Your Cart

Мед, тахан и фъстъчено масло

Модел: 1197
Приготвя се от 100% лешникови ядки. Не съдържа консерванти и примеси...
12,59лв.
Модел: 17419
Опитайте най-чистия вкус на природата с нашия пчелен мед от Дивата пчела. Този натурален и качествен мед е истинска наслада за вашето небце и влияе добре на вашия организъм. Събран от пчели в непокътнати райони, нашият пчелен мед е богат на витамини, минерали и антиоксиданти. Той помага да поддър..
6,18лв.
Модел: 8659
Опитайте сладостта на природата с нашия вкусен домашен пчелен мед. Само една лъжичка от този изключителен продукт ще ви накара да се потопите в безкрайната палитра от вкусове и аромати, които природата ни предлага. Нашите пчели събират най-нежните цветни нектари от пролетта до есента, за да създа..
16,79лв.
Марка: MELETIADIS Модел: 20789
Вкусът и качеството са в центъра на вниманието с нашия сусамов тахан 100%. Насладете се на богатата паста от сусамово семе, която ще ви пренесе в света на изкушенията и хранителното изобилие. Нашият сусамов тахан е изключително полезен за вашето здраве и благополучие. Богат на витамини, минерали ..
8,18лв.
Марка: MELETIADIS Модел: 20788
Заповядай в света на изкушението с нашия течен шоколад с лешников тахан! Потопи се в невероятната комбинация от нежен шоколад и кремообразни лешникови нотки, която ще те завладее още от първата хапка. Наслади се на моментите на наслада и удоволствие, които ще ти предложим. Течният ни шоколад с ле..
6,56лв.
Марка: Saranda Модел: 16712
Добре дошли в света на изключителния вкус със фъстъчено масло от Good Burry. Нашето качествено фъстъчено масло е направено от прясно печени фъстъци, което гарантира неговата неповторима ароматна и хранителна стойност. Със своята гладка текстура и изразителен вкус, фъстъченото масло на Good Burry ..
5,51лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)