Меню
Your Cart

Охладена риба

Лаврак - охладен - чистен - кг.
не е налично
Модел: 1168
Лавракът е морски дар, който впечатлява с невероятния си вкус и качество. Това е риба, която е богата на протеини и важни хранителни вещества, които подпомагат здравето на сърцето, мозъка и костите. Чистеният лаврак е много удобен за приготвяне, защото не изисква много време за почистване и подготов..
21,49лв.
Модел: 1163
Охладената пъстърва е богата на протеини и омега-3 мастни киселини, които са от съществено значение за здравето на сърцето, мозъка и кожата. Тази риба е идеален избор за хранене на цялото семейство, тъй като е лесна за приготвяне и има прекрасен вкус...
13,40лв.
Модел: 1172
Със своя висококачествен протеин, ниско съдържание на мазнини и изобилие от витамини и минерали, сьомгата е невероятно полезна храна за здравословното хранене. Охладената сьомга котлет е перфектният избор за всички, които искат да консумират качествена и вкусна риба. Богата на Омега-3 мастни киселин..
33,00лв.
Модел: 1275
Хапнете вкусна и здравословна ципура, готова за приготвяне веднага след доставка. Насладете се на свежестта на морския вкус, който ще Ви накара да забравите за ежедневните грижи. Чистенето на рибата е вече извършено, така че можете да се насладите на приготвянето й в домашни условия. С улова на Фиш ..
19,75лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)