Меню
Your Cart

Домакинска гъба и домакинска тел

Гъба за почистване - Sano - 6бр.
Ново
Марка: SANO Модел: 18934
Ефективна при почистване на вани и мивки, печки, компютри, кожени и пластмасови мебели, килими, ламинирана пластмаса, керамика, мрамор и неръждаеми повърхности, хладилници, коли, стени и прозорци.Ефективна при почистване на вани и мивки, печки, компютри, кожени и пластмасови мебели, килими, ламинира..
8,56лв.
Марка: Anna Zaradna Модел: 18432
За стандартно силно замърсяване. Зелен абразив за трудните почиствания. Елиминира упоритите замърсявания...
1,31лв.
Домакинска гъба - Vileda - Inox - 2бр.
не е налично
Марка: Vileda Модел: 9422
Отстранете бързо и ефективно всички остатъци и замърсявания от вашата керамика, грил и други повърхности с помощта на стоманена телена мрежа Vileda INOX. Неговият безупречен дизайн позволява бързо и лесно отстраняване на упорити замърсявания като изгаряния. Благодарение на спиралния дизайн, телта пр..
5,97лв.
Марка: Vileda Модел: 9421
Специалното антибактериално третиране на абразивнота повърхност помага за предотвратяване на бактерии с до 99,9%. Отлично отстраняване на упоритите замърсявания с по-малко усилия...
3,14лв.
Марка: Vileda Модел: 9466
Не ръждясва. Дълъг живот. Найлонова тъкан с вложки от неръждаема стомана. Отстранява упорити петна и замърсявания. Лесно се мие, остава хигиенична по-дълго. Вътрешен слой от пяна за по-добра абсорбция и лесна употреба...
4,71лв.
Модел: 5234
Тел за съдове едра е незаменим помощник във вашата кухня. Тази телена гъба е специално разработена за почистване на замърсени тенджери, тигани и съдове. С нейната помощ можете лесно да отстраните и най-засушени замърсявания, без да оставяте драскотини по повърхността на съдовете. Тел за съдове едра ..
0,68лв.
Марка: Fino Модел: 18431
Домакинска тел за почистване на съдове. Изработена от висококачествена неръждаема стомана...
1,04лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)