Меню
Your Cart

Грижа за коса

Марка: NIVEA Модел: 3330
Стилизиращият гел за коса NIVEA MEN Craft Stylers придава мокър ефект на прическата. Лесен за употреба, гелът осигурява естествен блясък на косата, без да оставя следи. Формулата с витамин Е допринася за здравия вид на косата и постигане на страхотна визия...
9,61лв.
Марка: NIVEA Модел: 3309
Nivea Care&Hold Styling Spray Regenerating е стилизиращ лак за коса с 24 фиксация, който фиксира прическата без да я утежнява и осигурява сияен блясък на косата. Продуктът на Нивеа осигурява безвредна и ефективна грижа за косата, като не я изсушава и я защитава от UV лъчите. Лакаът не ..
10,24лв.
Модел: 18552
Taft  е лак за коса с ултра силна фиксация, съдържащ 3 милиона молекули, които придават милионизиран обем на прическата Ви. Стилизантът има дълготрайна фиксация без слепване и остатъци по косата. Продуктът е със специално създадена формула, която не утежнява и не изсушава косата, като в същото ..
7,65лв.
Марка: NIVEA Модел: 3308
Придава дълготраен обем и фиксация на прическата, като запазва красотата на косата. Иновативната формула без алкохол осигурява екстра силна фиксация и защитава косата от горещата струя на сешоара, без да утежнява косата и без да я слепва. Благодарение на формулата с подхранващ Витамин В3 без алкохол..
9,92лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)