Меню
Your Cart

Каши

Марка: Humana Модел: 20350
Humana Milk Cereal 5-Cereals with Banana представлява плодово-млечна каша предназначена за бебета от 6 месечна възраст, която набавя изключително ценни витамини и минерали важни за правилното им развитие. Включените банани придават неустоим аромат и вкус на кашата на Хумана, а освен това е изкл..
10,49лв.
Марка: Humana Модел: 20353
Безмлечната каша Humana безмлечна каша с елда 4М+ 200 гр е за бебета над 4 месеца. Предоставя им витамините и минералите, необходими за организма на този етап от развитието му. Фруктоолигозахаридите (FOS), които се съдържат в нея, представляват важни хранителни влакнини, които спомага..
11,01лв.
Марка: Humana Модел: 20351
Humana млечна каша пълнозърнеста "Лека нощ" с банан 6М +200 гр е от пълнозърнести култури, богати на витамини и фибри. Много е подходяща за хранене на деца след 6-месечна възраст преди сън. Бананите са богати на ценни витамини и минерали, както и на фрукто-олигозахариди (FOS) - важни хранителни..
11,01лв.
Марка: Humana Модел: 20363
Humana Milk Cereal 5-Cereals with Biscuit представлява зърнено-млечна каша със бисквити предназначена за малки деца след 6 месеца, която е изключително вкусна и полезна. Кашата съдържа мляко спрямо енергийните потребности на децата, което обогатява менюто на малките деца с ценни хранителни елем..
8,07лв.
Марка: Töpfer Модел: 21902
Предназначенa е за употреба от бебета над 4 - месечна възраст. Кашата се препоръчва като добавка към основното хранене. Отлично се включва в периода на захранване. Съдържа всички необходими за правилното функциониране на детския организъм ценни вещества. Не съдържа глутен. Възможно е да се доба..
5,87лв.
Марка: Töpfer Модел: 21901
Съдържа биологични ябълки, банани и портокали на прах, които придават на млечната каша нейния приятен плодов вкус. Съдържа комплекс от 4 вида ценни Бифидобактерии (B.breve, B.bidum, B.infantis, B.longum), желязо за нормално когнитивно развитие и изграждане на кръвните клетки и калций за р..
7,61лв.
Марка: Слънчо Модел: 21814
Банановата млечна каша на марката Слънчо е подходяща за на деца над 4-месечна възраст. Тя ще разнообрази и допълни детското меню. Кашата е здравословна и вкусна. Съставена е изцяло от биологични съставки. ..
5,41лв.
Марка: Слънчо Модел: 21921
Банановата млечна каша на марката Слънчо е подходяща за на деца над 6-месечна възраст. Тя ще разнообрази и допълни детското меню. Кашата е здравословна и вкусна. Съставена е изцяло от биологични съставки. ..
2,09лв.
Марка: Слънчо Модел: 21824
Храната е обогатена с 11 витамина и съдържа като естествени съставки незаменими аминокиселини, ненаситени мастни киселини и микроелементи, необходими за задоволяване на хранителните потребности на Вашето дете...
5,62лв.
Марка: Слънчо Модел: 21844
Банановата млечна каша на марката Слънчо е подходяща за на деца над 6-месечна възраст. Тя ще разнообрази и допълни детското меню. Кашата е здравословна и вкусна. Съставена е изцяло от биологични съставки. ..
2,09лв.
Марка: Слънчо Модел: 21827
Слънчо Бисквитена каша с млечнокисела закваска с бифидус е засищаща храна с приятен вкус, предназначена за деца над 6 месеца. Тя съдържа важни витамини и минерали съобразено с възрастта и нуждите на детето. Бисквитената каша на Слънчо обогатява менюто на децата с ценни хранителни елементи и оси..
5,41лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)