Меню
Your Cart

Уиски

Уискито е вид силно спиртно (алкохолно) питие, което се получава от пшеница, ръж или ечемик. Понякога към уискито се причислява и бърбънът, който се вари от царевица.

Модел: 497
Смесете любимия си коктейл с изискан, съвременен усет с този любимец в цял свят. Насладете се на този гладък и мек бърбън с неговият продължителен и мек завършек. Насладете се на неговите уникални аромати и вкусове в любимия си бърбън коктейл, с лед или с малко вода...
28,34лв.
Марка: Jim Beam Модел: 498
Насладете се на изискания вкус на американското уиски с Jim Beam! Тази бутилка от 0.70л ще ви предостави неповторимо преживяване с богата палитра от вкусове и аромати. Със своите нотки на дъб, карамел и ванилия, Jim Beam е идеалният избор за любителите на класическото американско уиски. Създаден с в..
30,44лв.
Марка: Jack Daniel's Модел: 482
Специалното при това издание е двойния процес на омекотяване, който се осъществява с помощта на традиционен за дестилерията филтър от кленов въглен – процес, който отнема от три до пет дни, за да се извърши. Второто пречистване през този филтър става след отлежаване и цели да изглади всички дребни н..
65,89лв.
Модел: 500
100 Pipers е шотландско уиски, произведено от внимателно подбрани и отлежали видове уиски от най-високо качество, които придават уникалност на бленда: уравновесявайки силата на аромата на малцовото уиски с мекотата на зърненото уиски, което води до балансиран вкусов профил...
18,32лв.
Модел: 496
Ballantine’s Finest е комплексно, елегантно блендвано скоч уиски, чийто оригинален аромат, балансиран вкус и изискан послевкус са резултат от смесването на над 50 малцови и 4 зърнени уискита, както и на прочутите малцове Miltonduff и Glenburgie. Носител е на редица отличия от престижни международни ..
25,08лв.
Марка: Black Ram Модел: 477
Заповядайте в света на изтънчения вкус и изисканост с Уиски Блек рам 0.70л. Това е напитката, която ще ви отведе на върха на перфекционизма и ще ви зарадва с неустоими сетивни преживявания. Уиски Блек рам е символ на изтънчеността и качеството. Неговият богат и плътен аромат ще ви завладее, докат..
13,28лв.
Марка: Bushmills Модел: 506
Открийте най-доброто от ирландското уиски с Bushmills 700мл! Известен с богатия си вкус и гладкост, този висококачествен бленд от зрели зърнени и малцови уискита е идеален за моменти на наслада и релаксация. Със своята ароматна комплексност и дълъг послевкус, Bushmills предлага неповторимо усещане н..
32,76лв.
Марка: Bushmills Модел: 499
Black Bush има отличителен, плътен аромат с пикантни, малцови и лешниково сладки нотки на шери. То е комплексно и добре балансирано, леко сладко с чисти, малцови нотки, които не се прикриват от опушени тонове...
46,19лв.
Модел: 491
 Лекият характер на 12 Year Old Cardhu е прекрасно начало за всеки, който започва пътуването си в света на уискито. Гладките, медени аромати се усещат най-добре, когато се сервират чисто или с лед...
102,17лв.
Уиски - Chivas Regal - 12 годишно - 0.7л.
-2 %
Модел: 502
Chivas 12 е изключителен бленд, съставен от най-добрите малцови и зърнени уискита. Мекият му до съвършенство вкус събира в себе си емблематични за Шотландия съставки. Малц от Стратайла, зърнен дестилат от Стратклайд, див пирен и свежи плодове от региона Спейсайд се сливат във всяка капка Chivas 12, ..
52,49лв. 53,54лв.
Модел: 514
Chivas 18 е уникално богато и многопластово уиски, внимателно блендирано от мастър блендъра Колин Скот. С неговите 85 уникални нотки във всяка капка, всяко вкусване е ново преживяване. Кадифеният, тъмно-шоколадов вкус хармонира с елегантните цветни нотки и зрелия, опушен нюанс...
142,05лв.
Марка: Dewar's Модел: 475
Опитайте най-доброто от световните уискита с Dewar's 0.7мл! Този класически бленд от зрели малцови и зърнени уискита ще ви предложи изключителен вкус и аромат, които ще ви потопят в света на уискитата с класа. Насладете се на гладкия и балансиран вкус на Dewar's, със свежи нотки на плодове и цветя, ..
30,02лв.
Марка: Dewar's Модел: 490
Изпитайте насладата от Dewar's 12 годишно уиски в бутилка от 700мл! Това висококачествено уиски е създадено от селектирани зърнени и малцови спиртове, които са отлежавали в дъбови бъчви за 12 години, за да доставят на вас истинско удоволствие от вкус и аромат. С Dewar's 12 годишно уиски ще насладите..
51,61лв.
Модел: 501
Dimple се произвежда от Haig, най-старата оцеляла шотландска дестилерия. В състава му има повече от 30 малцови и житни уискита, сред които и някои от най-редките видове малц, които са част от специалната колекция на Haig. През 1987 г. Dimple се помещава в уникална тристранно вдлъбната бутилка. Носит..
81,80лв.
Модел: 504
Отлежава в продължение на дванадесет години в американски и испански шери дъбови бъчви. Резултатът е ароматно уиски с плодови благоухания с нотки на пресни круши и богат плодов вкус с елементи на малц, бонбони лакта, и едва доловим дъб. Финалът е дълъг, гладък и сладък...
83,99лв.
Модел: 503
Вкусът му е мек и балансиран, с нотки на мед, карамел и подправки, придружен от мека нотка на торф. Финалът му е дълъг и задоволителен, с лека нотка на сладост и опушеност...
125,42лв.
Модел: 486
Grant’s Family Reserve се основава на оригиналната рецепта, на която William Grant, основателят на компанията, за първи път слага името си през 1898 г. То е едно от водещите в света и незабавно разпознаваеми шотландски уискита, с вкус, който е предаван през пет поколения на семейство Grant’s...
28,65лв.
Модел: 492
J&B има ароматен, фруктов дъх , а вкусът му е ясно различим с нюансите на плодове и ванилия. Притежава удивителна балансираност и мек и същевременно дълъг следвкус. То е един от най-популярните блендове в света. Познато със своя стегнат вкус и приятен аромат, то предлага едно уникално скоч ..
26,88лв.
Уиски - Jack Daniel's - 0.7л.
-8 %
Марка: Jack Daniel's Модел: 485
Jack Daniels е изключително качествено уиски, което ще задоволи най-взискателните почитатели на тази напитка. То е направено от специално подбрани съставки и дестилирано във висококачествени дъбови бъчви. Вкусът е богат, плътен и уникален, с нотки на дъб, ванилия и карамел. Неговата качествена рецеп..
46,19лв. 50,39лв.
Марка: Jack Daniel's Модел: 479
Уникален меден ликьор, който създава единствен по рода си вкус с ДНК-то на Jack. Опитай я в коктейли като Tennessee Honey Lemonade или пък му се наслади с много лед в любимата си чаша. Jack Honey е идеален за споделяне с приятели или за релаксираща вечер у дома. С нотки на м..
50,03лв.
Уиски - Jameson - 0.7л.
-10 %
Марка: Jameson Модел: 483
Насладете се на едно от най-известните и вкусни ирландски уискита - Jameson! Този бутилка от 0.70л ще ви предложи неповторимо уискито изживяване, което ще ви потопи в богатия свят на ирландското уискито. Със своята характерна комбинация от мек, плодов и подправков вкус, Jameson е идеалният избор за ..
30,75лв. 34,22лв.
Марка: Jameson Модел: 484
Опитайте едно от най-популярните и изтънчени ирландски уискита - JAMESON! С тази бутилка от 1л, ще имате достатъчно уиски, за да се насладите на неговия уникален вкус и аромат. Със своята богата и хармонична комбинация от плодови и подправкови нотки, JAMESON е идеалният избор за всеки, който цени ка..
44,78лв.
Марка: Jameson Модел: 519
Аромат е наситено богат и плодов, с превъзходство на тропически плодове: кокос нектарина и гуава. Те са представени в гъста наситеност, наподобяваща йогурт. Вкусът е гъст и изпълнен с характер. Палитрата включва фурми, ядки и плодови кори, поднесени с кокосово-прасковени нотки и щипка канела. Финалъ..
76,34лв.
Уиски - Johnnie Walker - 0.7л.
-16 %
Марка: Johnnie Walker Модел: 489
Опитайте неповторимото изживяване на Johnnie Walker уиски с бутилка от 0.7 литра! Насладете се на изтънченият микс от аромати и вкусове, които ще ви потопят в света на престижа и класата. Със своята богата и сложна композиция от нотки на печено жито, подправки и карамел, Johnnie Walker е символ на и..
23,26лв. 27,71лв.
Уиски - Johnnie Walker - 1л.
-16 %
Марка: Johnnie Walker Модел: 471
Изживейте неповторимата магия на Johnnie Walker уиски с големият флакон от 1 литър! Открийте елегантният микс от аромати и вкусове, които ще ви отведат на вълнуващо пътешествие в света на изтънчеността и класата. Със своята сложна композиция от нотки на печено жито, подправки и карамел, Johnnie Walk..
30,33лв. 35,90лв.
Марка: Johnnie Walker Модел: 478
Целта на производителя е да изненада феновете на марката Джони Уокър, като промени представите за шотландското уиски и предложи Блонд – уиски, което е идеално за истинските ценители, защото възбужда любопитството. Отлежава в бъчви от американски бърбън, което е фактор за нетипичните за шотландското ..
31,87лв.
Марка: Johnnie Walker Модел: 515
Јоhnnіе Wаlkеr Gоld Lаbеl Rеѕеrvе e пpeвъзxoдeн блeнд нaпpaвeн oт мacтep блeндъpa Джим Бeвъpидж. Bĸлючвa любими нeгoви yиcĸитa, нo ocнoвaтa e cингъл мaлцът Сlуnеlіѕh. Зa cъздaвaнeтo нa Сlуnеlіѕh ce изпoлзвa вoдa oт пoтoцитe oт Кіldоnаn Ніllѕ, ĸъдeтo пpeз 1868 e oтĸpитo злaтo. Πpeз 2012 cмeня пoпyляp..
101,84лв.
Модел: 474
Перфектното въведение в света на съвършения баланс между аромат, лека опушеност и сладост. Пътуването, а не достигането до дестинацията, променя и оформя нашето мислене. Пътят от създаването до завръщането на дестилерията през  1963г. оформя характера на общността и на уискито, което се произве..
60,15лв.
Модел: 513
Уиски Lagavluin 10-годишно е уважавано скоч уиски със своя изключително плътен опушен характер и с всички качества, проследени от произхода на този престижен сингъл малц: торфът на остров Айла. Богатият на изключително силни вкусове и аромати Лагавулин намира мястото си на трапезата до подобно интен..
191,84лв.
Модел: 493
Ръчно произведен бърбън в лимитирани количества – 1 партида включва 19 бъчви. Бутилира се не според годините на отлежаване, а при достигне на търсения вкус, което обикновено става след шестата година. Отлежава в нови обгорени дъбови бъчви. Рецептата на зърнената смес включва царевица, малцов ечемик,..
67,71лв.
Модел: 481
Ароматът е на портокалова кора, какао, ванилия и зимни подправки. Вкусът е на ванилия, сушени кайсии, мед, с нотки на карамфил и анасон. Финалът е средно дълъг, изключително мек. В Monkey Shoulder няма нито капка зърнено уиски. Избpaнитe мaлцoвe cъзpявaт oтнaчaлo в бъчви oт бъpбън, специално направе..
67,99лв.
Модел: 507
Ароматът е флорален, с нотки на опушеност и с карамелени оттенъци. Притежава мек, балансиран вкус. Финалът е умерен...
18,57лв.
Модел: 495
Прочуто с най-добрия ечемик и мека вода, това е идеалното място за производство на истинско ирландско уиски. ..
31,45лв.
Марка: Passport Модел: 488
Открийте света на вкуса с Passport уиски във флакон от 0.70 литра! Със своята уникална комбинация от богати аромати и гладък вкус, Passport ще ви заведе на едно пътешествие из безкрайните простори на уискито. Насладете се на балансираното съчетание от зрели плодове, подправки и дъбови нотки, които с..
21,83лв.
Марка: Savoy Модел: 473
Освободете сетивата си и се насладете на едно вълнуващо пътешествие в света на удоволствието с Уиски Савой клуб 0.7л. Тази изискана напитка е създадена да ви предостави неповторими моменти на наслада и релаксация. С всяка глътка от Уиски Савой клуб ще усетите топлината и богатството на вкуса. Той..
12,92лв.
Марка: Dewar's Модел: 476
Ѕіnglеtоn оf Dufftоwn 12 Yеаr Оld e мeĸo и нaтypaлнo, бoгaтo cингъл мaлц yиcĸи c нoтĸи нa cлaдĸи плoдoвe и пpoдължитeлнo пapeщa тoплинa, ĸoeтo ce пpoизвeждa в paйoнa Cпeйcaйд, извecтeн ĸaтo цeнтъp нa пpoизвoдcтвoтo нa шoтлaндcĸo yиcĸи...
71,81лв.
Уиски - Sir Edward’s - Smoky - 0.7л.
не е налично
Модел: 16218
Sir Edward's Smoky има много богат, но в същото време мек вкус на скоч. Нотки на различни подправки и сочен малц. Топъл златен цвят с нотки на сладка ванилия и нотки дим. Слоеве плодове върху палитрата, смесени с дим, водят до пикантен, но задоволителен финал...
18,89лв.
Модел: 16217
Специфичният ароматен профил на блендираното шотландско уиски Sir Edward's може да варира в зависимост от вида или линията продукти в рамките на марката. В него могат да се наблюдават характеристики като нотки на малц, ванилия, карамел, плодов вкус и дъбов привкус. Смесените шотландски уискита често..
19,62лв.
Модел: 15312
В превод от японски Tenjaku означава "полска чучулига" - любимия вестоносец на пролетта навсякъде по света. Уиски Tenjaku Blended се отличава с приятен, мек вкус, съчетаващ внимателно подбрани необработени уискита и чиста изворна вода...
54,59лв.
Модел: 494
Най-добрите малцови уискита като The Macallan и Highland Park се съчетават с изключителни зърнени уискита за необикновено дълъг период от време в напълно отлежали дъбови бъчви. Така се създава бленд с възможно най-мекият характер. Отгледан в Highlands, The Famous Grouse е горд да бъде любимото шотла..
30,44лв.
Модел: 509
Taзи чyдecнa ĸoмбинaция дaвa ocвeн ĸлacичecĸитe зa Maĸaлън плoдoви и шepи xapaĸтepиcтиĸи, и eднa вaнилoвa, цитypcoвa и бътъpcĸoч cлaдocт oт aмepиĸaнcĸия дъб...
163,79лв.
Уиски - The Pogues - 0.7л.
-28 %
Модел: 1747
Ирландското уиски The Pogues се отличава с начина си на приготвяне, както и с усещането и символиката, с които е натоварено – елегантна комбинация от малцово и зърнено производство, с гладък и силен вкус, идващ от тройната дестилация и високо съдържание на малц, отлежала в смес от бърбънови и дъбови..
28,86лв. 40,31лв.
Модел: 480
Ароматът е на лек, сладък цитрус и зелена ябълка, с нотки на ванилия. Вкусът е с лек намек за пикантност от пресните плодове, последван от нотки на въглен и ароматна ванилова сладост. Финалът е с маслена мекота с намек за марципан, придружен от продължителен вкус на ванилия...
36,11лв.
Модел: 505
VAT 69 e отличаващо се шотландско уиски с топъл, богат и изключително разпознаваем характер, създадено след многобройни дегустации през 1882 г. ..
20,79лв.
Модел: 508
Ароматът е добре балансиран и комплексен, с опушени нотки на дъб и тофи, плодови акценти и щедро количество малц. Остатъчният вкус е дълъг, сметанов, с дъбови нюанси, пиперливи нотки и стопляща ванилия...
27,88лв.
Марка: Teacher`s Модел: 487
Изживейте едно неповторимо удоволствие с Teacher's 700мл! Тази известна марка уиски предлага на истинските ценители на уиски един изтънчен вкус и аромат, които ще ви докоснат със своята неповторимост. Със своята обемна бутилка от 700мл, Teacher's е идеалният избор за специални поводи и споделени мом..
27,72лв.
Показани са от 1 до 46 от 46 резултата (1 страници)