Меню
Your Cart

Johnnie Walker

Johnnie Walker
Уиски - Johnnie Walker - 0.7л.
-16 %
Марка: Johnnie Walker Модел: 489
Опитайте неповторимото изживяване на Johnnie Walker уиски с бутилка от 0.7 литра! Насладете се на изтънченият микс от аромати и вкусове, които ще ви потопят в света на престижа и класата. Със своята богата и сложна композиция от нотки на печено жито, подправки и карамел, Johnnie Walker е символ на и..
23,26лв. 27,71лв.
Уиски - Johnnie Walker - 1л.
-16 %
Марка: Johnnie Walker Модел: 471
Изживейте неповторимата магия на Johnnie Walker уиски с големият флакон от 1 литър! Открийте елегантният микс от аромати и вкусове, които ще ви отведат на вълнуващо пътешествие в света на изтънчеността и класата. Със своята сложна композиция от нотки на печено жито, подправки и карамел, Johnnie Walk..
30,33лв. 35,90лв.
Марка: Johnnie Walker Модел: 478
Целта на производителя е да изненада феновете на марката Джони Уокър, като промени представите за шотландското уиски и предложи Блонд – уиски, което е идеално за истинските ценители, защото възбужда любопитството. Отлежава в бъчви от американски бърбън, което е фактор за нетипичните за шотландското ..
31,87лв.
Марка: Johnnie Walker Модел: 515
Јоhnnіе Wаlkеr Gоld Lаbеl Rеѕеrvе e пpeвъзxoдeн блeнд нaпpaвeн oт мacтep блeндъpa Джим Бeвъpидж. Bĸлючвa любими нeгoви yиcĸитa, нo ocнoвaтa e cингъл мaлцът Сlуnеlіѕh. Зa cъздaвaнeтo нa Сlуnеlіѕh ce изпoлзвa вoдa oт пoтoцитe oт Кіldоnаn Ніllѕ, ĸъдeтo пpeз 1868 e oтĸpитo злaтo. Πpeз 2012 cмeня пoпyляp..
101,84лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)