Меню
Your Cart

Захар и подсладители

Марка: Захира Модел: 2166
Открийте сладкия вкус на удоволствието с нашата превъзходна захар! Независимо дали я използвате за приготвянето на вкусни десерти, за подслаждане на чашата сутрешно кафе или за приготвяне на любимите ви напитки, нашата захар ще ви предложи ненадминато удоволствие на всяка вкусова рецепта. С нашат..
2,89лв.
Марка: БК Модел: 5629
Открийте естествената сладост на плодовата захар с нашата висококачествена фруктоза. Сега можете да се насладите на вкусни сладки ястия, без да се тревожите за високата консумация на обикновена захар. Фруктозата е идеалната алтернатива за хора, които търсят по-здравословни възможности за подслажд..
2,19лв.
Модел: 1198
Помогнете на вашият организъм като намалите или изцяло преустановите употребата на захар с помощта на Sweetly Ultra таблетки. Подсладителят не съдържа калории, което го прави изключително подходящ за диабетици и хора в преддиабетно състояние...
4,15лв.
Модел: 1169
Освежете своя ден със стевия - перфектната добавка за подслаждане! Създадена за вас, тази натурална и безкалорична подсладителна добавка е идеалното решение за тези, които търсят алтернатива на захарта, без да компрометират насладата на вкуса. Стевията, известна още като "сладкият лист", не само ..
2,78лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)