Меню
Your Cart

Кисело мляко

Киселото мляко е млечнокисел продукт, който се получава в резултат на протичането на млечнокисела ферментация в млякото. В широк мащаб то се произвежда в балканските страни, а също и в други страни по света поради добрите му вкусови, диетични и лечебни качества. 

Кисело мляко - Верея - 0.1% - 400гр.
не е налично
Марка: Верея Модел: 68
Киселото мляко Верея 0,1% е идеалното хранително решение за онези, които търсят вкусна и здравословна храна. То е направено от краве мляко с ниско съдържание на мазнини, което го прави перфектен за хора, които следят диетата си или търсят лека закуска. Киселото мляко Верея 0,1% е богато на протеини,..
1,63лв.
Марка: Верея Модел: 44
Киселото мляко Верея 2,9% е перфектен избор за всички, които искат да се хранят здравословно, без да жертват вкуса. То е богато на протеини и калций, което поддържа костната маса и намалява риска от остеопороза. Също така, киселото мляко Верея има благотворен ефект върху храносмилането и помага за п..
1,56лв.
Марка: Верея Модел: 64
Насладете се на вкусното кисело мляко от Верея с 3,6% масленост, съобразено с БДС стандартите за качество. Това кисело мляко е богато на калций и пробиотици, които подпомагат здравето на червата и имунната система. Също така, 3,6% масленост го правят идеален избор за хора, които търсят по-плътен вку..
1,56лв.
Марка: Верея Модел: 39
Киселото мляко Верея с 4,5% мазнини е изключително вкусен и хранителен продукт, който е идеален източник на калций и белтъчини за вашия организъм. Специалната технология на производството му го прави нежен и кремообразен на вкус, като същевременно съхранява всички полезни свойства на млякото. Кисело..
1,67лв.
Кисело мляко - Верея - 3,6% - 1кг.
не е налично
Марка: Верея Модел: 21653
Насладете се на вкусното кисело мляко от Верея с 3,6% масленост, съобразено с БДС стандартите за качество. Това кисело мляко е богато на калций и пробиотици, които подпомагат здравето на червата и имунната система. Също така, 3,6% масленост го правят идеален избор за хора, които търсят по-плътен вку..
3,73лв.
Кисело мляко - Чудно - 5% - 400гр.
не е налично
Марка: Верея Модел: 56
Киселото мляко "Чудно" се отличава с плътната си текстура и богат вкус. Богато на протеини и калций, то предлага множество ползи за здравето. С ниското си съдържание на мазнини, то е отличен избор за хора, които следят диетата си, без да правят компромис с вкуса. Киселото мляко "Чудно" е произведено..
1,77лв.
Марка: Боженци Модел: 14909
Киселото мляко Боженци 2,2% е нискомаслен продукт, богат на протеини и калций, които са от изключителна важност за здравето на костите. Това мляко също така е богато на пробиотици, които подпомагат здравето на черния дроб и имунната система на тялото. Също така, киселото мляко има благотворен ефект ..
1,56лв.
Марка: Боженци Модел: 14919
Опитайте кисело мляко Боженци с 4% мазнини и насладете се на богатия му кремообразен вкус. Нашето кисело мляко е произведено от най-качественото мляко, което се поддържа на оптимална температура за да запази своя вкус и свежест. Киселото мляко е богато на пробиотици, които подпомагат здравето на диг..
1,67лв.
Кисело мляко - Козе - Маджаров - 3% - 400гр.
не е налично
Марка: Маджаров Модел: 21450
Козето мляко е изключително полезно за нашето здраве и добробитие, а козето кисело мляко на Маджаров е превъзходен източник на витамини и минерали. С неговата помощ можете да укрепите имунната си система и да се борите с възпалителните процеси в тялото си. Козето кисело мляко Маджаров е лесно усвоим..
2,84лв.
Марка: Домлян Модел: 21446
Произведено по български държавен стандарт от висококачествено Българско краве мляко.Кисело мляко по БДС е претърпяло процес на млечно-кисела ферментация под действието на закваска, съдържаща изолирани в България Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус, гарантиращи получаването на продукт ..
1,79лв.
Кисело мляко - биволско - Маджаров - 7% - 400гр.
не е налично
Марка: Маджаров Модел: 21438
Биволското кисело мляко на Маджаров е не само вкусно, но и полезно. Съдържа висок процент на млечни мазнини, което го прави изключително хранително и дава енергия за целия ден. Приготвено е от най-качествено биволско мляко, което го прави богато на протеини и калций, необходими за здравите кости и м..
2,78лв.
Марка: D&D Commerce and Delivery Модел: 10029
Домашното кисело мляко с каймак „Йовчев“, носи вкусът на традицията предавана през поколения...
4,61лв.
Марка: D&D Commerce and Delivery Модел: 10040
Домашно Кисело Мляко Йовчев с Каймак от Козе Мляко 3,8% в Керамична Купичка...
5,93лв.
Марка: D&D Commerce and Delivery Модел: 10024
Домашно Кисело Мляко Йовчев с Каймак от Козе Мляко 3,8% в Керамична Купичка...
5,20лв.
Марка: Тертер Модел: 67
В името на добрия вкус, създадохме кисело мляко с Каймак TERTER от чисто, качествено краве мляко. TERTER e с плътна, приятна консистенция и балансиран млечно-кисел вкус, резултат от съдържащите се в него Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус...
2,57лв.
Кисело мляко - Тертер с каймак - 4% - 300гр.
не е налично
Марка: Тертер Модел: 109
Опитайте вкусът на нашето кисело мляко Тертер с каймак! С богат и кремообразен вкус, това мляко е идеално за закуска, десерт или просто за похапване през деня. Благодарение на високото му съдържание на протеини и калций, то ще ви помогне да запазите здравословното си състояние. Също така, киселото м..
1,68лв.
Кисело мляко - Бор-Чвор - 3.6% - 400гр.
не е налично
Марка: Бор-Чвор Модел: 14982
Натурално кисело мляко от полите на Родопите. Краве мляко с 3,6% масленост с характерна гъстота и дълготрайност без добавени консерванти. Произведено е от 100% първокачествено краве мляко, жива българска закваска, с внимателно подбрани щамове Lactobacillus Bulgaricus и Streptococcus Thermophilu..
1,56лв.
Марка: Бор-Чвор Модел: 14983
Натурално кисело краве мляко без лактоза. Чудесна алтернатива със страхотен вкус...
2,09лв.
Типично българската закваска гарантира уникалния вкус на киселото мляко и го прави неповторим продукт  за поддържане тонуса и здравето на потребителите...
2,05лв.
Марка: Домлян Модел: 20817
Произведено по български държавен стандарт от висококачествено Българско краве мляко.Кисело мляко по БДС е претърпяло процес на млечно-кисела ферментация под действието на закваска, съдържаща изолирани в България Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус, гарантиращи получаването на продукт ..
8,39лв.
Кисело мляко - Жълтуша - 4% - 1кг.
не е налично
Марка: Жълтуша Модел: 76
Свежото кисело мляко Жълтуша е приготвено от висококачествено прясно мляко и има изобилие от полезни млечни киселини, които подпомагат здравето на храносмилателната система. Със своята нежна текстура и богат вкус на каймак, то е идеалното допълнение към всяко ястие или като отделна закуска. С 4% маз..
4,04лв.
Марка: Бор-Чвор Модел: 14981
Създадено от внимателно подбрани екологично чисти суровини, като е използвана закваска с три вида млечнокисели микроорганизми, която влияяе изключително добре на здравето. Естествен имуномодулатор и може да се приема като част от хранителния режим за профилактика на сърдечносъдовите заболявания и др..
1,52лв.
Марка: HARMONIKA Модел: 20767
Освен че е изключително вкусно, био киселото мляко от Девин предоставя на вашето тяло всички необходими ползи от млечните продукти. С 2% мазнини, то е леко, но същевременно дава усещане за ситост и задоволява глада. Нашето био кисело мляко е произведено от крави, отглеждани в био ферми, без изпол..
2,68лв.
Модел: 20760
Био Кисело мляко с 3,6% мазнини е идеален избор за всички, които търсят вкус и качество в едно. Това мляко е произведено от висококачествено био мляко, получено от здравословно отглеждани животни, което гарантира нашите клиенти, че получават най-доброто. Киселото мляко е известно с многото си пол..
2,68лв.
Модел: 1290
Био меденка ще те спечели с невероятния си богат вкус и запомнящ се аромат! ..
2,68лв.
Марка: Елена Модел: 33
Киселото мляко Елена 2% е вкусен и полезен източник на протеини и калций. С понижено съдържание на мазнини, то е отличен избор за хора, които се грижат за своето здраве и фигура. Благодарение на богатия му състав от микроорганизми, киселото мляко на Елена подпомага здравословното функциониране на че..
1,68лв.
Марка: Елена Модел: 34
Със своята ниска мазнинност от 3,6%, киселото мляко "Елена" е идеалното хранително решение за здравословен начин на живот. Създадено от висококачествено мляко, това мляко е богато на протеини и калций, които са от съществено значение за здравето на костите и мускулите. С ниско съдържание на мазнини,..
1,84лв.
Модел: 1196
Forte предлага високоестерифициран течен пектин, произведен от ябълков пектин, който се характеризира с изключително висока усвояемост от организма. Този продукт е в течна форма, което улеснява неговото незабавно включване в жизнените функции на организма. Пектинът от Forte е чист и не съдържа приме..
3,45лв.
Модел: 5147
Краве кисело мляко получено по специална технология на Ел Би Булгарикум с по-мек и фин млечнокисел вкус. Кисело мляко Ел Би Булгарикум е претърпяло процеси на хомогенизация, пастьоризация и млечнокисела ферментация под действието на симбиотична закваска за българско кисело мляко, съдържаща Lactobaci..
1,84лв.
Модел: 5146
LB Vit proway e лиофилизиран млечнокисел продукт, част от най-новата здравословна серия на Ел Би Булгарикум - proway. LB Vit proway съдържа селекциониран щам Lactobacillus bulgaricus с пробиотично действие, който повлиява благоприятно липидния метаболизъм, баланса на стомашночревната микрофлора и на..
1,94лв.
Марка: Козарев Модел: 50
Опитайте уникалният вкус на козето кисело мляко от Козарев. Насладете се на кадифената му текстура и богатия му вкус. С 300 грама в опаковката, това мляко е перфектно допълнение към закуската или за приготвяне на любимото ви ястие. Изработено от прясно козе мляко с богато съдържание на протеини и ка..
2,57лв.
Марка: Родопчанка Модел: 59
Киселото мляко Родопчанка се прави по традиционна българска рецепта и е истинско домашно мляко. С неговата плътност и кремообразна текстура ще се насладите на ароматна и вкусна закуска или десерт. Съдържащото се в него мляко е богато на протеини и калций, което го прави полезно за здравето на костит..
7,34лв.
Марка: Стария млекар Модел: 20213
Уникален вкус изцяло произведен от чисто, високакачествено овче мляко от подножието на Родопа планина.Прави се от стари майстори - технолози запазили традициите при приготвяне на млечни храни. Млякото е с много висока масленост и се обработва по начин запазващ всички полезни хранителни стойности...
5,45лв.
Марка: Бор-Чвор Модел: 20812
Натурално кисело краве мляко без лактоза. Чудесна алтернатива със страхотен вкус...
1,73лв.
Модел: 17757
Натурално кисело краве мляко без лактоза. Чудесна алтернатива със страхотен вкус...
5,55лв.
Марка: Стария млекар Модел: 20210
Натурално пълномаслено краве кисело мляко с каймак Старият Млекар притежава плътен каймак, с автентичен домашен вкус.Произведено по специална технология, запазваща полезните съставки от естествено добитото краве мляко. Естествен и много мощен пробиотик е, източник на усвоим калций, необходим за здра..
3,66лв.
Марка: Стария млекар Модел: 20209
Натурално пълномаслено кисело мляко от овче мляко с високи вкусови качества и хранителна стойност. В него има много по-големи количества мазнини, белтъчини, витамини В,А, Д . Изключително богато на заменими и незаменими мастни киселини и се усвоява много добре от организма...
4,99лв.
Модел: 45
Опитайте вкуса на истинско българско кисело мляко с Медея! Насладете се на кадифената му текстура и нежния вкус, който ще ви напомни за старите добри времена. Това кисело мляко е направено от прясно мляко с ниско съдържание на мазнини и е богато на пробиотици, които подпомагат здравето на червата и ..
1,14лв.
Айрян - LB Bulgaricum - 500мл.
Ново
Модел: 5119
Вкусен и освежаващ, айрянът е перфектният избор за горещите летни дни. Съставката на тази традиционна напитка е кисело мляко, вода и сол. Без изкуствени консерванти, този айрян е направен от най-качествените продукти, за да задоволи вашите вкусови предпочитания...
1,88лв.
Марка: Балкан Модел: 79
Айрянът на Балкан е перфектното освежаване за топлите дни. Изключително ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на пребиотици и протеини, които го правят идеален за хора, търсещи здравословни продукти. С традиционния си български вкус, айрянът е напитката, която оставя усещане за приятна про..
3,35лв.
Марка: Балкан Модел: 66
Вкусен и освежаващ, айрянът на Балкан е перфектният избор за горещите летни дни. Съставката на тази традиционна напитка е кисело мляко, вода и сол. Без изкуствени консерванти, този айрян е направен от най-качествените продукти, за да задоволи вашите вкусови предпочитания. Той е богат на пробиотици, ..
1,68лв.
Айрян - Верея - 480мл.
не е налично
Марка: Верея Модел: 40
Айрянът Верея е чудесен избор за всеки, който желае да се наслади на освежаваща напитка. Съставен е от кисело мляко, вода и специални подправки, които му придават уникален вкус. Напитката е богата на протеини и калций, които са основни за здравето на костите и мускулите. Айрянът е перфектен избор за..
1,56лв.
Марка: Верея Модел: 47
Представяме ви Айрян Верея 950мл - идеалният избор за освежаваща напитка през горещите летни дни! Със своята голяма бутилка от 950мл, Айрян Верея е пълен със силата на прясното кисело мляко, обогатено с полезни млечни култури. Със своя освежаващ вкус и нежна текстура, този айрян ще ви поднесе наслад..
2,78лв.
Марка: Олимпус Модел: 175
Olympus представя изискано масло с нежен и кремообразен вкус. Изработено от най-качественото мляко, то е перфектно за любителите на истинските вкусове. Богато на витамини и мастни киселини, това масло може да се използва в различни кулинарни приложения - от печене до готвене на сосове и маринати...
1,67лв.
Марка: Exquisa Модел: 21476
Екскуиза Скир натурален е перфектното съчетание от вкус и ползи за здравето! Съставките са максимално естествени, а текстурата - гладка и кремообразна. Той е известен с високото си съдържание на протеин, което помага за изграждане на мускулна маса и подобряване на общото здравословно състояние. Като..
3,98лв.
Марка: Олимпус Модел: 157
С цеденото мляко Олимпус, Вие ще се насладите на нежен и кремообразен вкус, който ще направи Вашите рецепти още по-вкусни и хранителни. Изработено от прясно мляко от висококачествени източници, това мляко е отличен избор за всеки, който цени качеството и вкуса на млечните продукти. Със своята богата..
3,94лв.
Показани са от 1 до 48 от 48 резултата (1 страници)