Меню
Your Cart

Розе

Розето е слабо таниново вино, произведено от червени сортове грозде, но по технологията за получаване на бели вина. Цветът на виното е розов, вариращ от бледите, едва забелязващи се нюанси на цвета до интензивен, тъмен, близък до светлочервения цвят. Букетът и вкусът на розето наподобяват белите вина, докато оцветяването и плътността ги приближават към червените.

Модел: 16653
Пенливо вино Просеко с натурална ферментация по метода на Charmat. Има приятен, розов цвят с виолетови отражения, с приятен и характерен плодов аромат с финални нотки на хлебна кора, допълнен от кремообразен мус. Идеално като аперитив...
21,93лв.
Модел: 16658
Свежото  и елегантно розе от Тоскана, носещо името на дъщерята на собствениците на избата - Аличе, е създадено от сорт Санджовезе.Красивият розов цвят, съчетан с свежите плодови и флорални аромати и балансирания характерен вкус на червени плодове и пролетни билки, превръща това вина в едно от н..
28,61лв.
Модел: 297
Плодът е подбран от лозови масиви на средна възраст от 90 години. Ферментацията е спонтанна и протича в нов френски дъб. Виното отлежава на фините утайки 20 седмици преди да бъде бутилирано.Ароматите са типични за типа вино, отначало деликатни и дори свенливи. Но със затоплянето на чашата се усеща к..
31,49лв.
Марка: El Coto Модел: 1006
Опознайте се с най-изящния вкус на лятото - Розе El Coto. Това вино ще ви завладее със своята изисканост и освежаващо изживяване. Създадено с любов към виното и грижа към детайла, Розе El Coto предлага наслада за сетивата. Неговият розов цвят привлича погледа, а ароматът на свежи плодове и цветя ..
16,05лв.
Модел: 21511
На небцето текстурата на това балансирано розе вино е чудесно кадифена. Syrah Rosé San Juan ласкае с кадифено небце благодарение на балансираната плодова киселинност, без да му липсва свежест в същото време. На финала това розе вино от лозарския регион на Сан Хуан най-накрая вдъхновява с добра дължи..
13,95лв.
Марка: Gato Negro Модел: 20730
Светъл розов цвят, интензивни плодови аромати на безкостилкови плодове – малина, ягода и слива. Освежаващата киселинност във вкуса идеално кореспондира с мекия, сладък и продължителен финал. ..
11,22лв.
Марка: JP Chenet Модел: 21506
Добре балансирано и плътно в устата, с дълъг, леко парлив край със свежест и пикантност. С червен плод, ягода, ядка, костилка и пикантен завършек. Започва атрактивно с приятна свежест и аромати на сладко и диви ягоди...
11,12лв.
Марка: JP Chenet Модел: 21503
Добре балансирано и плътно в устата, с дълъг, леко парлив край със свежест и пикантност. С червен плод, ягода, ядка, костилка и пикантен завършек. Започва атрактивно с приятна свежест и аромати на сладко и диви ягоди...
33,17лв.
Розе - Kia Ora - 0.75л.
не е налично
Модел: 21510
Това вино ще ви завладее със своята изисканост и освежаващо изживяване. Създадено с любов към виното и грижа към детайла. Неговият розов цвят привлича погледа, а ароматът на свежи плодове и цветя нежно ви обгръща...
17,17лв.
Модел: 16655
Този път майсторите от изба Lavis ни изненадаха с нов продукт - розе от Пино Гриджо... Още тестовите бутилки ни заплениха и ние побързахме да го внесем и предложим на нашите клиенти и приятели!..
28,34лв.
Марка: Leganza Модел: 407
Нежно и елегантно, розето Leganza е създадено, за да ви донесе радост и наслада. Съчетавайки вкус и стил, това изискано вино ви кани да се потопите в света на удоволствието. Със своята прекрасна розова цветова нота и аромат на пресни плодове, Leganza ви предлага вълшебно пътешествие от сензации. ..
14,58лв.
Модел: 16212
Красиво декорирана бутилка, бижу за Вашата маса!..
21,53лв.
Модел: 20712
Piccini Memoro Rose d' Italia е кюве вино, купаж от четири сорта грозде, от различни региони на Италия и от различни години на реколта. Виното отлежава средно 9 месеца в дъбови бъчви. Леко, свежо и пенливо вино, което ни обгръща с аромати на малини, червено френско грозде и малко деликатни нотк..
15,11лв.
Модел: 16211
Много бледо розов цвят. Флорален букет, семпъл и деликатен в своя финес. Свеж и мек на небцето с приятен, меко пикантен послевкус...
11,96лв.
Модел: 16659
Елегантното и светло розово вино от сорт Primitivo идва от светлината и ветровете на лятото, докоснало плодородната земя на Саленто. С интензивен и устойчив аромат, в който се откриват нотки на череша и малина, това е едно свежо, елегантно и балансирано вино...
27,29лв.
Модел: 16233
Елегантна плодовост и пленяващо чистота с нюански на френско грозде и червени семчести плодове – ягода, малина. Вкусът има силно начало, сочна дължина с много добра хармония и структура. Има свеж и плодов финал с траен, съблазнителен спомен...
26,57лв.
Марка: Villa Yambol Модел: 296
Освежаващ, привлекателен и изискан - розето каберне Вила Ямбол е съвършеното вино, което ще ви зашемети със своята изключителна качествена комбинация. Неговият бляскав розов цвят привлича вниманието и създава настроение на празник. С всяка глътка ще се наслаждавате на деликатните и неповторими ар..
16,17лв.
Марка: Black Sea Gold Pomorie Модел: 289
Това вино ще ви очарова със своя нежен розов цвят и уникален аромат. Създадено със специална грижа и внимание към детайлите, розето Поморие предлага едно изключително вкусово изживяване. Благодарение на своята свежест и лекота, то е перфектният избор за специални моменти и вълнуващи срещи с прият..
7,82лв.
Показани са от 1 до 20 от 20 резултата (1 страници)