Меню
Your Cart

Розе

Розето е слабо таниново вино, произведено от червени сортове грозде, но по технологията за получаване на бели вина. Цветът на виното е розов, вариращ от бледите, едва забелязващи се нюанси на цвета до интензивен, тъмен, близък до светлочервения цвят. Букетът и вкусът на розето наподобяват белите вина, докато оцветяването и плътността ги приближават към червените.

Марка: El Coto Модел: 1006
Опознайте се с най-изящния вкус на лятото - Розе El Coto. Това вино ще ви завладее със своята изисканост и освежаващо изживяване. Създадено с любов към виното и грижа към детайла, Розе El Coto предлага наслада за сетивата. Неговият розов цвят привлича погледа, а ароматът на свежи плодове и цветя ..
15,29лв.
Модел: 21511
На небцето текстурата на това балансирано розе вино е чудесно кадифена. Syrah Rosé San Juan ласкае с кадифено небце благодарение на балансираната плодова киселинност, без да му липсва свежест в същото време. На финала това розе вино от лозарския регион на Сан Хуан най-накрая вдъхновява с добра дължи..
10,59лв.
Марка: JP Chenet Модел: 21506
Добре балансирано и плътно в устата, с дълъг, леко парлив край със свежест и пикантност. С червен плод, ягода, ядка, костилка и пикантен завършек. Започва атрактивно с приятна свежест и аромати на сладко и диви ягоди...
10,59лв.
Марка: JP Chenet Модел: 21503
Добре балансирано и плътно в устата, с дълъг, леко парлив край със свежест и пикантност. С червен плод, ягода, ядка, костилка и пикантен завършек. Започва атрактивно с приятна свежест и аромати на сладко и диви ягоди...
31,59лв.
Розе - Kia Ora - 0.75л.
не е налично
Модел: 21510
Това вино ще ви завладее със своята изисканост и освежаващо изживяване. Създадено с любов към виното и грижа към детайла. Неговият розов цвят привлича погледа, а ароматът на свежи плодове и цветя нежно ви обгръща...
16,35лв.
Марка: Leganza Модел: 407
Нежно и елегантно, розето Leganza е създадено, за да ви донесе радост и наслада. Съчетавайки вкус и стил, това изискано вино ви кани да се потопите в света на удоволствието. Със своята прекрасна розова цветова нота и аромат на пресни плодове, Leganza ви предлага вълшебно пътешествие от сензации. ..
13,89лв.
Марка: Villa Yambol Модел: 296
Освежаващ, привлекателен и изискан - розето каберне Вила Ямбол е съвършеното вино, което ще ви зашемети със своята изключителна качествена комбинация. Неговият бляскав розов цвят привлича вниманието и създава настроение на празник. С всяка глътка ще се наслаждавате на деликатните и неповторими ар..
14,69лв.
Марка: Black Sea Gold Pomorie Модел: 289
Това вино ще ви очарова със своя нежен розов цвят и уникален аромат. Създадено със специална грижа и внимание към детайлите, розето Поморие предлага едно изключително вкусово изживяване. Благодарение на своята свежест и лекота, то е перфектният избор за специални моменти и вълнуващи срещи с прият..
6,90лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)