Меню
Your Cart

Био, специални храни

Марка: САРИНА 92 ЕООД Модел: 2872
Потопете се в света на сладкото удоволствие с нашия натурален десерт с арония и кокос. Тази вкусна и здравословна закуска е перфектното решение за всеки, който търси комбинация от вкус и полза за здравето. Съчетавайки хрупкавостта на кокосовите стърготини и плодовия вкус на арония, нашият десерт е б..
1,35лв.
Марка: САРИНА 92 ЕООД Модел: 2875
Разкрийте вкуса на истинското удоволствие с нашия натурален десерт с горски плодове. Съчетавайки сладостта на вкусните горски плодове и хрупкавостта на карамелените парченца, нашият десерт е перфектният избор за всеки, който търси комбинация от вкус и удоволствие. Богат на антиоксиданти и фитонутрие..
1,35лв.
Марка: САРИНА 92 ЕООД Модел: 2873
Открийте ново ниво на вкус с нашия натурален десерт с лешник и какао. Съчетавайки плътната текстура на лешника и богатия вкус на какаото, нашият десерт е перфектният избор за всеки, който търси комбинация от вкус и удоволствие. Без изкуствени аромати и консерванти, нашият десерт е здравословен и пъл..
1,35лв.
Марка: САРИНА 92 ЕООД Модел: 2874
Открийте ново ниво на здравословност и вкус с нашия натурален десерт с чия, годжи бери и бадем. Съчетавайки плътната текстура на чията и бадемите със сладостта на годжи берите, нашият десерт е перфектен избор за всеки, който търси комбинация от вкус и полза за здравето. Богат на фибри, антиоксиданти..
1,35лв.
Марка: HARMONIKA Модел: 20767
Освен че е изключително вкусно, био киселото мляко от Девин предоставя на вашето тяло всички необходими ползи от млечните продукти. С 2% мазнини, то е леко, но същевременно дава усещане за ситост и задоволява глада. Нашето био кисело мляко е произведено от крави, отглеждани в био ферми, без изпол..
2,55лв.
Модел: 20760
Био Кисело мляко с 3,6% мазнини е идеален избор за всички, които търсят вкус и качество в едно. Това мляко е произведено от висококачествено био мляко, получено от здравословно отглеждани животни, което гарантира нашите клиенти, че получават най-доброто. Киселото мляко е известно с многото си пол..
2,55лв.
Био Кори за баница 400гр.
-10 %
Био Кори за баница пълнозърнести 400гр.
-10 %
Марка: HARMONIKA Модел: 20776
Био Кори за баница пълнозърнести 400гр...
6,65лв. 7,39лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)