Меню
Your Cart

Яйца

Яйца влизат в състава на много кулинарни изделия.

Модел: 4403
С яйца Борсата L ще приготвите красиви и вкусни ястия за цялото семейство. Тези яйца имат прекрасен вкус и са източник на висококачествени протеини, витамини и минерали. Пригответе вкусни омлети, кексове и палачинки, които ще допълнят здравословния ви начин на живот. С тях ще можете да удовлетворите..
3,83лв.
Марка: Harmonica Модел: 20751
Био Яйца Хармоника са богат източник на протеин, железо и витамин Д, което подпомага здравето на костите. Тези яйца са отгледани в най-добрите био условия, без употреба на химикали и генетично модифицирани храни. Консумацията на био яйца има положителен ефект върху здравето на нашия организъм, осигу..
7,44лв.
Модел: 12758
Създайте здравословното начало на деня с нашите био яйца от семейна ферма М. Насладете се на вкуса на свободното птицевъдство и усетете разликата в качеството на яйцата, произведени без използване на химикали и генетично модифицирани съставки. Богати на витамини и протеини, нашите яйца са идеален из..
7,23лв.
Модел: 21473
Яйца обогатени със селен и витамин Е. Селенът е мощен антиоксидант и ключово хранително вещество с огромна роля за човешкото здраве...
3,89лв.
Модел: 1901
С яйцата Борсата XL, Вие ще се насладите на свежестта и високото качество на тези естествено отглеждани яйца. С големия си размер и изобилието от хранителни вещества, тези яйца са идеални за готвене, печене и приготвяне на любимите ви ястия. Богати на витамини, протеини и минерали, яйца Борсата XL щ..
2,93лв.
Модел: 12752
Нашият избор от яйца от свободно отглеждани кокошки Венетон М е гаранция за свежест и високо качество. Тези яйца са произведени от щастливи кокошки, които се движат свободно и имат достъп до природна храна и свежа вода. Това ги прави по-вкусни и по-хранителни в сравнение с обикновените яйца. Богати ..
3,78лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)