Меню
Your Cart

Harmonica

Harmonica

Историята на harmonica започна през 2006-а година, когато трима приятели – Маги, Мето и Любо, се захванахме да работим с първите две био кравеферми в България. Не сме имали идея за бизнес – просто искахме да даваме на семействата си истинска храна.

Марка: Harmonica Модел: 20794
Гхи се усвоява по-лесно в сравнение с другите животински мазнини. Изключително леко за стомаха, гхи е подходящо дори като добавена мазнина в бебешки каши и пюрета. Освен това, според редица статистически изследвания, ако кажеш „гхи“ достатъчно силно на глас, средно около 35% от хората в офиса ще ти ..
21,41лв.
Био - Прясно - мляко - Harmonica - 3.6% - 1л.
не е налично
Марка: Harmonica Модел: 20759
Първо, млякото е от две семейни био кравеферми в Троянския балкан. Кравите се хранят почти на 100% с паша, през лятото по ливадите, а през зимата със свеж силаж отгледан във фермите. Кравите никога не са вързани и са навън почти всеки ден от годината...
5,24лв.
Био - Яйца - Harmonica - 6бр.
не е налично
Марка: Harmonica Модел: 20751
Био Яйца Хармоника са богат източник на протеин, железо и витамин Д, което подпомага здравето на костите. Тези яйца са отгледани в най-добрите био условия, без употреба на химикали и генетично модифицирани храни. Консумацията на био яйца има положителен ефект върху здравето на нашия организъм, осигу..
7,44лв.
Марка: Harmonica Модел: 20761
Кашкавалът е един от кулинарните символи на България. Правенето му не е голяма философия, процесът е прост и производителите са много. Ние се захванахме с кашкавал в търсене на най-добрия вкус, без никакви компромиси. Ето кои са четирите ни тайни, които открихме:млякото, от което се прави, е от биол..
13,53лв.
Био - Извара - harmonica - 500гр.
не е налично
Марка: Harmonica Модел: 20884
Нискомаслена, богата на пълноценен протеин...
3,62лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)