Меню
Your Cart

Барчета

Протеиново барче - FIT SPO - с кокос - 0.55гр.
не е налично
Марка: Fit Spo Модел: 4803
Представяме ви десертът протеинов с кокос от FIT SPO - перфектното съчетание от сладост и полезни свойства. Този уникален продукт ще задоволи вашата жажда за вкусни десерти, докато в същото време ви осигурява важни протеини и подкрепа за физическата ви активност. С десерта протеинов с кокос от FI..
3,39лв.
Протеиново барче - FIT SPO - с лешник - 0.60гр.
не е налично
Марка: Fit Spo Модел: 4809
Представяме ви нашият десерт протеинов с лешник от FIT SPO - истинско удоволствие за вашите вкусови бъдещи срещи. Насладете се на изключителния вкус на лешник, докато се радвате на ползите от протеиновата формула. Нашите десерти протеинови са създадени със специално внимание към вашето здравослов..
3,39лв.
Марка: Fit Spo Модел: 4802
Потопете се в изкушаващия свят на нашия десерт шоко брауни от FIT SPO - перфектното удоволствие, което се грижи и за вашата физическа форма. С всяка хапка от този невероятно вкусен шоколадов десерт, ще се насладите на мекотата и сладостта, която разтапя в устата. Но нашето изкушение не само доставя ..
3,30лв.
Марка: Fit Spo Модел: 4808
Представяме ви нашият десерт протеинов с шоколадов мус от FIT SPO - незабравима комбинация от вкус и ползи за вашето здраве. Със своята кадифена текстура и изкусителен шоколадов вкус, този десерт ще ви отведе на невероятно сладко преживяване. Но не само вкусът прави нашия десерт толкова специален..
3,99лв.
Марка: Fit Spo Модел: 4806
Запознайте се с нашия десерт протеинов с ягода от FIT SPO - перфектното съчетание на вкус и ползи, което ще ви помогне да постигнете вашите фитнес цели. Със своя свеж и сочен вкус на ягода, този десерт е истинско удоволствие за сетивата. Но неговите ползи отиват далеч повече от просто вкус. Съдър..
2,99лв.
Марка: БОРН УИНЪР ГЛОБАЛ ЕООД Модел: 4801
Добре дошли в света на победителите! Открийте протеиновия бар кокос от Born Winner - създаден за усилено трениране и постигане на върхови резултати. Насладете се на вкусния кокосов аромат и плътната текстура на този протеинов бар. Специално разработен за спортисти и активни хора, той предлага изк..
3,30лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)