Меню
Your Cart

Домашни потреби

Марка: Fino Модел: 5224
С алуминиевото фолио Fino 20м. ще получите надеждна защита на вашите храни от външни влияния и запазване на техния вкус и аромат. Това качествено фолио е подходящо за опаковане и съхранение на храни в хладилник или фризер, като ще ви помогне да запазите храните свежи и вкусни за по-дълго време. Със ..
6,92лв.
Модел: 18709
Събудете сетивата си и се насладете на уютна атмосфера в дома си с ароматната свещ от Glade. Тя е напоена с етерични масла, оставящи завладяващи аромати...
13,91лв.
Модел: 6433
Искате обувките си да изглеждат като нови? Крем боята за обувки на Казабланка е идеалното решение. Тя не само ще придаде на обувките ви нова жизнена сила, но също така ще ги предпази от надрасквания и драскотини. С тази боя можете да освежите старите си обувки или да придадете на новите си обувки пе..
2,10лв.
Модел: 6430
Опитайте се да почистите обувките си по-лесно с безцветната гъба за обувки на Казабланка. Тази мека гъба е идеална за почистване на всички типове обувки, без да ги драска. С нея можете да почистите мръсотията и прахта, които са се натрупали върху обувките ви, и да ги направите да изглеждат като нови..
2,42лв.
Модел: 6410
Нека запазим обувките си в отлично състояние с тази черна гъба за обувки от дълготрайни материали. Създадена за почистване на всички видове обувки, тази гъба не само ще премахне замърсяванията, но и ще осигури защита и поддържане на кожата. С нея може лесно да избършете прахта и мръсотията от обувки..
2,42лв.
Модел: 18412
Дезинфектант от Derma intensive + за ръце и повърхности, който отстранява до 99% бактерии и микроби. Дезинфектантът е под формата на спрей, което го прави подходящ за дезинфекция на всякакви плоскости и повърхности...
3,56лв.
Марка: Loctite Модел: 5210
Лепилото Локтайд е перфектният избор за всички, които искат да залепят бързо и лесно. С него можете да залепите почти всичко - от хартия до дърво, метал или пластмаса. Благодарение на своята силна и устойчива формула, Локтайд ще ви осигури здраво залепване за вашите проекти. Не е нужно да изчаквате ..
2,61лв.
Модел: 18926
Моментално залепване на метал, гума, стъкло, порцелан, керамика, пластмаса, дърво. Фиксиране и подсигуряване на гайки и болтове, свръзки на въдици, пластмасови прибори. Поправка на бижута, играчки, гумени маркучи, кухненски съдове...
2,57лв.
Марка: Energizer Модел: 4665
Батерията Energizer AA е идеалното решение за вашите ежедневни нужди. Тази литиева батерия е издръжлива и сигурна, като предоставя надеждна мощност за вашите устройства. С високия си капацитет тя е подходяща за употреба в много устройства - от дистанционни управления до детски играчки и много други...
3,68лв.
Марка: Energizer Модел: 4663
С литиевата батерия Energizer CR2032 винаги ще имате заряд, когато ви е най-нужен. Тя е идеална за употреба в електроника като часовници, дистанционни управления, калкулатори и други устройства, които работят с подобни батерии. Със своята дълготрайност, тази батерия ще ви спести време и пари, като н..
2,31лв.
Опаковачно фолио - Fino - 20м.
не е налично
Марка: Fino Модел: 5206
Нуждаете се от опаковане на хранителни продукти за по-дълготрайно съхранение? Опаковачното фолио Fino е идеалното решение за вас! Със своята дължина от 20 метра, можете да опаковате всякакви продукти, като ги защитите от въздуха и влагата, които могат да ускорят процеса на разваляне и увреждане на х..
9,56лв.
Модел: 5234
Тел за съдове едра е незаменим помощник във вашата кухня. Тази телена гъба е специално разработена за почистване на замърсени тенджери, тигани и съдове. С нейната помощ можете лесно да отстраните и най-засушени замърсявания, без да оставяте драскотини по повърхността на съдовете. Тел за съдове едра ..
0,68лв.
Торби за смет - 130л.
не е налично
Модел: 5222
Тези торби за смет са идеални за по-големи домакинства или за почистване на големи площи. С капацитет от 130 литра, те осигуряват достатъчно пространство за отпадъци, без да се налага да ги изхвърляте твърде често. Изработени са от здрав материал, който не се скъсва лесно и не пропуска миризми, за д..
2,31лв.
Модел: 18435
Тези торби за смет са идеални за по-големи домакинства или за почистване на големи площи. С капацитет от 160 литра, те осигуряват достатъчно пространство за отпадъци, без да се налага да ги изхвърляте твърде често. Изработени са от здрав материал, който не се скъсва лесно и не пропуска миризми, за д..
7,13лв.
Модел: 18436
Тези торби за смет са идеални за по-големи домакинства или за почистване на големи площи. С капацитет от 240 литра, те осигуряват достатъчно пространство за отпадъци, без да се налага да ги изхвърляте твърде често. Изработени са от здрав материал, който не се скъсва лесно и не пропуска миризми, за д..
9,71лв.
Модел: 5223
С тези торби за смет ще можете да почистите своя дом бързо и лесно. Те са идеални за събиране на отпадъци от големина средна до голема, като хранителни отпадъци, картофени и плодови остатъци или хартиени отпадъци. Торбите са изработени от здрав материал, който ги прави издръжливи и подходящи за упот..
1,79лв.
Марка: Anna Zaradna Модел: 18440
Торби за разделно събиране. В торбите за битови отпадъци, може да събирате битови отпадъци, които не са разградими и не е препоръчително да ги изхваърляте в торбите за хартия, пластмаса и метал и хартия...
2,89лв.
Марка: Anna Zaradna Модел: 18439
Торби за разделно събиране на отпадъци. Може да изхвърляте: Пластмасови бутилки и кофички, шишета от козметика и санитарни продукти, пластмасови чаши и тарелки, метални кенчета, консервни кутии, капачки от буркани и бутилки, найлонови торбички, среч фолио, опаковъчно фолио. Не е препоръчит..
2,89лв.
Марка: Anna Zaradna Модел: 18417
Торби за разделно събиране на отпадъци. репоръчително да изхвърляте: Стъклени бутилки, стъклени буркани от всякакви храни, стъклени опаковки от козметични продукти. Не препоръчително: Счупени чаши и чинии, порцелан, изделия от огнеупорно стъкло, крушки, луминисцентни лампи, стъкло от прозо..
2,61лв.
Марка: Anna Zaradna Модел: 18441
Торби за разделно събиране на отпадъци. Препоръчително: Вестници и списания, празни кутии от сокове и мляко, кашони и други хартиени или картонени опаковки, картонени кутии, хартиени торбички и чували. Не препоръчително: Салфетки, санитарни материали, угарки, силно замърсени или омаслени х..
2,89лв.
Марка: Fino Модел: 5211
Торбите за смет са незаменима част от домашната почистване. С тях можете лесно да събирате отпадъците си и да поддържате дома си чист и подреден. Тези торби за смет са с вместимост 35л, което ги прави подходящи за ежедневна употреба. Изработени са от здрава пластмаса, която не позволява на миризмите..
1,73лв.
Марка: Fino Модел: 5220
С тези торби за смет можете да се справите с по-големи количества отпадъци по-лесно и по-удобно. Изработени са от висококачествен материал, който ги прави здрави и издръжливи. Също така са удобни за употреба и разполагат с голяма вместимост от 70л. Тези торби са перфектното решение за по-големи дома..
2,00лв.
Марка: Anna Zaradna Модел: 18415
Торбите за смет са незаменима част от домашната почистване. С тях можете лесно да събирате отпадъците си и да поддържате дома си чист и подреден. Тези торби за смет са с вместимост 60л, което ги прави подходящи за ежедневна употреба. Изработени са от здрава пластмаса, която не позволява на миризмите..
3,03лв.
Марка: Anna Zaradna Модел: 18418
Торбите за смет са незаменима част от домашната почистване. С тях можете лесно да събирате отпадъците си и да поддържате дома си чист и подреден. Тези торби за смет са с вместимост 35л, което ги прави подходящи за ежедневна употреба. Изработени са от здрава пластмаса, която не позволява на миризмите..
3,99лв.
Марка: Anna Zaradna Модел: 18429
Торбите за смет са незаменима част от домашната почистване. С тях можете лесно да събирате отпадъците си и да поддържате дома си чист и подреден. Тези торби за смет са с вместимост 60л, което ги прави подходящи за ежедневна употреба. Изработени са от здрава пластмаса, която не позволява на миризмите..
3,57лв.
Марка: Anna Zaradna Модел: 5212
С хартията за печене на Fino ще приготвяте вашите любими храни лесно и без грижи за почистване. Изработена от висококачествени материали, тя е подходяща за всякакви видове храни и за всякакъв вид фурни. Печете с нея без да се тревожите за залепване или изгаряне на храните, а след употреба я изхвърля..
4,67лв.
Модел: 18414
Защита на прането: Кърпички за перална машина, създадени да поддържат блясъка и чистотата на всеки тип дреха;Без петна, без мръсотия, без износване...
4,82лв.
Показани са от 1 до 27 от 27 резултата (1 страници)