Меню
Your Cart

Точени кори и тесто

Марка: Bella Модел: 15419
Освежете своите кулинарни възможности с БЕЛЛА Бутер тестото! С тази прекрасна смес от масло и брашно, вие получавате възможността да създадете вкусни и изискани ястия, които ще озарят вашата кухня. БЕЛЛА Бутер тестото е ключът към перфектните сладки и солени деликатеси. Благодарение на своята уни..
4,40лв.
Марка: Bella Модел: 15418
Дайте на вашите творения вкусен и нежен завършек с БЕЛЛА Бутер тестото! С това висококачествено тесто можете да създадете невероятно вкусни и изискани сладки и солени изделия. БЕЛЛА Бутер тестото е създадено с грижа и внимание към всеки детайл. Съчетавайки перфектната текстура с изящния вкус, то ..
6,18лв.
Марка: Фамилия Модел: 10056
С него можете да сътворите 1001 вида сладки, че и още толкова солени неща! Кюнефе, кадаиф, най-изискани десерти, торти, сладки, че и панирани скариди! Каквото измисли вашата готварска фантазия!..
7,02лв.
Тесто - 1кг.
не е налично
Модел: 51
Представяме ви нашето вълшебно тесто, което ще ви помогне да създадете вкусни и изискани ястия с лекота. Нашето тесто е съчетание от качествени съставки и неповторим вкус, които ще ви впечатлят със своята простота и разнообразие. С нашето тесто ще можете да приготвите разнообразни ястия - от вкус..
2,30лв.
Марка: Bella Модел: 15445
Искате да създадете перфектната пица у дома? Ние имаме решението за вас - тесто за пица Белла! С нашето вълнуващо тесто ще можете да приготвите пица, която ще ви отведе на кулинарно пътешествие из Италия. Тестото за пица Белла е създадено с любов и страст към истинската италианска кухня. Свежо и ..
2,26лв.
Марка: Bella Модел: 15415
Направете вашите кулинарни творения още по-вкусни с БЕЛЛА Точените кори! Това е вашата възможност да създадете вълнуващи и изискани ястия, които ще завладеят вкусовите ви рецептори. С БЕЛЛА Точените кори в ръцете ви, можете да създавате всякакви вариации на вашите любими рецепти. Супер тънките и ..
3,35лв.
Марка: ИВА КОРЕ Модел: 72
Събудете вкусовете си с нашите вкусни точени кори Сръбски! Поглезете сетивата си с тези нежни и хрупкави кори, които ще превърнат вашите ястия в истинско кулинарно изживяване. Нашите точени кори Сръбски са създадени с мисъл за вас - истинските любители на вкусната храна. Съчетавайки традиционната..
4,19лв.
Марка: Фамилия Модел: 15416
Заповядайте в света на вкуса и удоволствието с нашите Фамилия точени кори! С тях можете да създадете безброй варианти на вашите любими баници, питки и други изискани ястия. Нашите Фамилия точени кори са перфектния избор за всеки, който цени вкуса и качеството. С тях ще можете да се насладите на х..
3,66лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)