Меню
Your Cart

Доставка и плащане

Минимална сума на поръчката - 30 лв.

В района на Горна баня доставката е безплатна.
гр. София-  Безплатна доставка при поръчка на стойност над 70лв. При поръчки на стойност под. 70лв. се начислява такса доставка 4,90лв.

Извършваме доставки всеки ден от 8.00 ч. до 19ч., в избран от Вас интервал, с най-кратък срок до 3 часа от получаването на поръчката. Последната поръчка трябва да бъде направена до 17ч. за доставка на същия ден.

Събота и Неделя не работим.

В случай че в интервала за изпълнение на доставката, потребителят не е на посочения от него адрес или там няма оторизирано лице, което да приеме доставката и/или не бъде осигурен достъп до адреса, ogimarket.bg се освобождава от задължението да достави заявените стоки и потребителят губи възможността поръчаните от него стоки да му бъдат доставени. Възможно е да възникнат  допълнителни разходи, свързани с невъзможността за доставка, когато това не е по вина на ogimarket.bg, които ще бъдат за сметка на потребителя.

При посочени непълен или грешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на поръчката, не носим отговорност за неточно изпълнение, породено от невярната информация.


Начини на плащане
Всички цени на стоки в електронния магазин са в български лева, с включен ДДС.

Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка, освен ако не е изрично упоменато.

Цената и разходите за доставката могат да бъдат платени по следните начини:

- с наложен платеж, при доставката - в брой от Клиента или от трето лице, от името на Клиента;
- по банков път, с превод към банкова сметка* на Мелинс ООД;
- с кредитна или дебитна карта.

При избор на начин на плащане, предвиден в описанието по-горе, Клиентът - потребител по Закона за защита на потребителите, декларира съгласие за извършване на авансово плащане на стоките по смисъла на чл. 53, ал.1 от закона.

* В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 5 работни дни.

* За да извършвате плащания по банков път, моля използвайте следните банкови данни:

МЕЛИНС ООД
Банка: EUROBANK BULGARIA AD
IBAN: BG74 BPBI 7947 1060 5967 03
BIC (Swift): BPBIBGSF
Получател: Мелинс ООД

Важно: Основание за плащане: Моля, посочете номер на поръчка!