Меню
Your Cart

Интимна грижа

Марка: NIVEA Модел: 3301
Измиващ лосион за интимна хигиена, специално разработен да осигурява нежно почистване за интимните зони, предпазвайки кожата от раздразнение. Подходящ за чувствителна кожа. Специалната формула съдържа уникална комбинация от активни съставки. Млечна киселина, която регулира естест..
9,54лв.
Марка: NIVEA Модел: 3303
Лосионът за интимна хигиена NIVEA Mild с био масло от жожоба и естествен екстракт от лайка нежно освежава и почиства вашата интимна зона. Нежната формула с млечна киселина поддържа естественото ниво на pH на интимните зони и осигурява комфорт през целия ден. Дерматологично и гинекологично доказана с..
9,54лв.
Марка: Durex Модел: 6444
Durex Classic Condoms са висококачествени класически презервативи, които са произведени от естествен латекс и осигуряват максимално удоволствие и защита по време на полов акт. Разполагат с анатомична "Easy On" форма, която улеснява поставянето им, пасва идеално и създава усещане за комфорт по време ..
6,25лв.
Марка: Durex Модел: 6445
Презервативите Дюрекс предлагат по-продължително и по-чувствено изживяване. Съдържат лубрикант, с 5% бензокаин, който помага на мъжете да контролират еякулацията и да удължат удоволствието. Произведени от естествен латекс и анатомична Easy-On форма с резервоар. Ширината..
6,25лв.
Марка: Durex Модел: 6447
Ултра тънки на точното място за още по-голяма чувствителност; С анатомична форма и завършващи с резервоар; Прозрачни и лубрикирани презервативи от естествен латекс; Номинална ширина: 52 мм. Презервативите Durex Feel Ultra Thin са ултра тънки, със Sensi-Fit технология, специално създадени за още по-д..
6,25лв.
Марка: Event Модел: 6432
Евент интимни мокри кърпи са изработени от фин нетъкан текстил, който е изключително нежен към деликатната кожа в интимната област. Кърпичките са напоени със специален почистващ лосион, който има успокояващо действие и предпазва кожата от възпаления и раздразнения. ..
3,05лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)