Меню
Your Cart

Кафе, чай и какао

Марка: Grandos Модел: 1711
Оставете сетивата си да се потопят в чаровната атмосфера на Грандос Мока червено. Това е идеалното решение за истинските почитатели на кафето, които ценят неповторимия вкус и аромат. Грандос Мока червено ви предлага изключително кафе от най-високо качество. Със своята гладка текстура и плътен вку..
5,39лв.
Марка: Dr.Oetker Модел: 6024
Освежете се с невероятното изживяване на вкуса с Какао Д-р Йоткер. Този превъзходен продукт ще ви предостави мигове на наслада и удоволствие. Какаото на Д-р Йоткер е не само източник на удоволствие, но и на ползи за здравето. Богат на антиоксиданти и витамини, той подпомага доброто настроение и д..
1,55лв.
Марка: Dallmayr Модел: 1778
Опитайте уникалното кафе Capsa Espresso BARISTA Dallmayr в удобна опаковка от 56 грама. С това изискано кафе ще преживеете кулинарно пътешествие, което ще пробуди сетивата ви и ще ви даде истинско удоволствие. Капсулите Capsa Espresso BARISTA Dallmayr са специално създадени, за да ви доставят най..
7,25лв.
Марка: Dallmayr Модел: 1752
Насладете се на буря от енергия и благороден аромат с Кафе Capsa Espresso BOOST Dallmayr! Това вълнуващо кафе ще ви възстанови с неустоимата си сила и неповторим вкус. Капсулите на Dallmayr са създадени с мисъл за вас - човек, който търси най-доброто от живота. Истински пътеводител към перфектнот..
8,60лв.
Марка: Dallmayr Модел: 1748
Заредете се с екзотична енергия и изискан аромат с Кафе Capsa Espresso KARIBIK Dallmayr! Вдъхновено от сърцето на Карибите, това кафе е създадено да задоволи и най-изисканите вкусове. Със своята изключителна комбинация от висококачествени зърна, Кафе Capsa Espresso KARIBIK Dallmayr ще ви пренесе на ..
8,35лв.
Марка: Dallmayr Модел: 1773
Освежете сетивата си с изключителното Кафе Prodomo Dallmayr! Създадено с любов и внимание към най-добрите вкусове, това кафе ще ви потопи в безкрайно удоволствие и наслада. Насладете се на нежната плътност и богатият аромат, които дефинират Кафе Prodomo Dallmayr. Специално селектирани зърна са из..
11,65лв.
Марка: Tchibo Модел: 1117
Събудете сетивата си с Кафе Tchibo Espresso Milano! Поднесете си истинско италианско изживяване, което ще ви отведе на вкусово пътешествие до Милано. Това кафе ви дарява с неустоима комбинация от плътност и аромат, която ще ви окуражи да се справите с всеки ден с увереност и стил. Неговото богатс..
9,59лв.
Марка: LavAzza Модел: 1728
Открийте изисканото удоволствие от кафето с Лаваца Tierra Africa! Тази изящна смес от най-добрите африкански зърна ви дарява с богат вкус и неповторим аромат, които ще пренесат вашия опит на съвсем ново ниво. С Лаваца Tierra Africa 180гр, ще се насладите на интензивната и изкушаваща есенция на аф..
8,99лв.
Марка: LavAzza Модел: 1705
Разнообразете своя ден с Лаваца безкофеин! Насладете се на уникалния вкус на кафето без никакво количество кофеин. Сега можете да се насладите на нежния аромат и изтънчения вкус на кафето, без да се притеснявате за кофеиновия ефект върху вас. С Лаваца безкофеин 0.250гр, можете да се насладите на ..
9,99лв.
Марка: LavAzza Модел: 1704
Открийте интензивното удоволствие от истинското еспресо с Лаваца Еспресо! Насладете се на изящния аромат и богатия вкус, които ще ви пренесат в свят на съблазнителни еспресо моменти. С Лаваца Еспресо 0.250гр, ще се насладите на перфектната комбинация от интензивност и баланс. Всяка чаша е истинск..
9,19лв.
Марка: LavAzza Модел: 1712
Потопете се в силата на интензивния вкус с Лаваца капсули Интензо! Открийте магията на кафето, което ще ви пренесе във вълнуващо пътешествие на вкусове и наслада. С Лаваца капсули Интензо 16бр., ще се насладите на изтънчения аромат и наситения вкус, които ще ви пренесат в свят на силно и изкушава..
9,59лв.
Марка: LavAzza Модел: 1710
Открийте изисканата наслада на кремообразното кафе с Лаваца капсули Кремозо! Потопете се в света на нежния аромат и кадифената текстура, които ще ви пренесат в едно незабравимо кафе изживяване. С Лаваца капсули Кремозо 16бр., ще се насладите на невероятно кадифената пяна и богатия вкус, които ще ..
9,59лв.
Марка: LavAzza Модел: 1702
Опитайте неповторимата кремавост на Лаваца Крема е Густо! С тази изискана смес от кафе ще се насладите на гъста пяна и наситен вкус, които ще ви отведат на пътешествие към наслада и удоволствие. С Лаваца Крема е Густо 0.250гр., ще се насладите на кафе с неповторимо гладко тяло и богат аромат. Вся..
7,09лв.
Марка: LavAzza Модел: 1724
Открийте изтънчеността на вкуса с Лаваца Оро зърна! С тази прекрасна смес от кафе ще се насладите на неповторими моменти на удоволствие и наслада. С Лаваца Оро зърна 250гр. ще откриете съвършеното съчетание от аромат, нежност и баланс. Всяка чаша е пълна с емоция и качество, които ще ви дарят със..
9,19лв.
Марка: LavAzza Модел: 1701
Открийте нежността на вкуса с Лаваца Роса 0.250гр.! Тази изискана смес от кафе ще ви пренесе в свят на релаксация и наслада, където всяка чаша е вълнуващо приключение. С Лаваца Роса 0.250гр. ще се насладите на нежния аромат и деликатния вкус, които ще ви пренесат в свят на хармония и удоволствие...
7,69лв.
Модел: 4357
Освежете сетивата си с натуралния Мурсалски чай! Поглезете себе си с уникалната комбинация от ароматни билки, които ще ви дарят със спокойствие, релаксация и благополучие. Мурсалският чай е създаден с любов и внимание към вашето добро самочувствие. Всяка чаша ви предлага множество ползи за здраве..
3,85лв.
Показани са от 1 до 21 от 21 резултата (1 страници)