Меню
Your Cart

САРИНА 92 ЕООД

САРИНА 92 ЕООД
Марка: САРИНА 92 ЕООД Модел: 2874
Открийте ново ниво на здравословност и вкус с нашия натурален десерт с чия, годжи бери и бадем. Съчетавайки плътната текстура на чията и бадемите със сладостта на годжи берите, нашият десерт е перфектен избор за всеки, който търси комбинация от вкус и полза за здравето. Богат на фибри, антиоксиданти..
1,42лв.
Десерт - Сарина - натурален - с арония и кокос - 40гр.
не е налично
Марка: САРИНА 92 ЕООД Модел: 2872
Потопете се в света на сладкото удоволствие с нашия натурален десерт с арония и кокос. Тази вкусна и здравословна закуска е перфектното решение за всеки, който търси комбинация от вкус и полза за здравето. Съчетавайки хрупкавостта на кокосовите стърготини и плодовия вкус на арония, нашият десерт е б..
1,42лв.
Марка: САРИНА 92 ЕООД Модел: 2875
Разкрийте вкуса на истинското удоволствие с нашия натурален десерт с горски плодове. Съчетавайки сладостта на вкусните горски плодове и хрупкавостта на карамелените парченца, нашият десерт е перфектният избор за всеки, който търси комбинация от вкус и удоволствие. Богат на антиоксиданти и фитонутрие..
1,42лв.
Десерт - Сарина - натурален - с лешник и какао - 40гр.
не е налично
Марка: САРИНА 92 ЕООД Модел: 2873
Открийте ново ниво на вкус с нашия натурален десерт с лешник и какао. Съчетавайки плътната текстура на лешника и богатия вкус на какаото, нашият десерт е перфектният избор за всеки, който търси комбинация от вкус и удоволствие. Без изкуствени аромати и консерванти, нашият десерт е здравословен и пъл..
1,42лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)