Меню
Your Cart

Шуменско

Шуменско
Марка: Шуменско Модел: 649
Вдъхновете се от българската традиция и опитайте неповторимото Шуменско пиво! Със своята 0.330л. бутилка, то е идеалното решение за вашите моменти на наслада и релаксация. Шуменско пиво ви предлага неповторим вкус, който ще задоволи най-изисканите вкусове. Със своята богата пяна и освежаващ арома..
1,35лв.
Бира - Шуменско - 0.5л.
-16 %
Марка: Шуменско Модел: 612
Опитайте вкуса на истинската свобода с Шуменско пиво! С бутилка от 0.5л., то е перфектното партньорство за вашите моменти на удоволствие и релакс. Шуменско пиво е символ на качество и вкус. Със своите характерни нотки и освежаваща пенливост, то ви отвежда на незабравимо пътешествие в света на неп..
1,67лв. 2,00лв.
Марка: Шуменско Модел: 644
Освежете се с неповторимия вкус на Шуменско пиво в удобната бутилка с обем 1л. Насладете се на момента и усетете енергията, която Шуменско ви подарява. Създадено със специална грижа и внимание към качеството, Шуменско пиво предлага удоволствие за вашите сетива. Неговият характерен вкус и освежава..
2,57лв.
Бира - Шуменско - 2л.
-17 %
Марка: Шуменско Модел: 609
Запълнете вашите моменти с радост и вкус с Шуменско пиво в голямата удобна бутилка с обем 2л. Сега можете да се насладите на неограничено количество свежест и удоволствие. Създадено със страст и майсторство, Шуменско пиво ви предлага вълнуващ опит и неповторим вкус, които ще ви отведат на изключи..
2,82лв. 3,41лв.
Марка: Шуменско Модел: 645
Открийте истинското удоволствие от Шуменско пиво в удобния кен с обем от 500мл. Специално създадено да задоволи вашите изисквания и да ви донесе най-доброто изживяване. Шуменско пиво е създадено с грижа и страст към традициите на пивоварството. Съчетавайки високо качество и безупречен вкус, то ви..
1,77лв.
Бира - Шуменско - малц - 0.5л.
не е налично
Марка: Шуменско Модел: 701
 Шуменско 100% Малц е освежаващ лагер с 5% алкохолно съдържание. Напитката се отличава с кехлибарен цвят, плътно тяло и уникален характер, а вкусът е богат и разгръща палитра от нюанси от първата до последната глътка. Приятният аромат и плътната пяна гарантират удоволствие при всеки момент на к..
2,21лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)