Меню
Your Cart

Schweppes

Schweppes
Марка: Schweppes Модел: 707
Освежете сетивата си със Сода Кинли! Тази бутилка съдържа 0.5л. от искряща и освежаваща сода, която ще ви потопи в свят на вкус и наслада. Сода Кинли е идеалният партньор за вашите вкусни моменти. Независимо дали я консумирате самостоятелно или я смесвате с любимия си алкохол, тя ще добави вълшеб..
1,21лв.
Марка: Schweppes Модел: 694
Освежете сетивата си с нашия вълнуващ тоник в голямата бутилка от 1,25л. Създаден да ви даде енергия и възстановяващо усещане, нашият тоник е идеалният партньор за вашите специални моменти и ежедневие. Насладете се на бодрящия вкус и освежаващия ефект на нашия тоник. Съчетавайки хармонично селекц..
2,73лв.
Марка: Schweppes Модел: 753
Освежете сетивата си със Швепс Битер лимон! Тази уникална безалкохолна напитка е създадена, за да ви дари със свежест и енергия през целия ден. Съчетавайки неповторимия вкус на горчивата лимонова кора с освежаващата мулти-тоник формула, Швепс Битер лимон ще ви осигури невероятно изживяване. Негов..
2,73лв.
Марка: Schweppes Модел: 703
Освежете сетивата си с Швепс Мандарина! Тази безалкохолна напитка е перфектното решение за всеки, който търси вкусово изживяване и незабравими моменти на наслада. Швепс Мандарина ви предлага богат и освежаващ вкус, който ще ви впечатли още от първата глътка. Свежи и сочни мандарини са съчетани в ..
2,73лв.
Марка: Schweppes Модел: 770
Освежете се с Швепс нар! Тази безалкохолна напитка е създадена, за да ви дари с удоволствието от вкуса на сочния нар и да ви освежи през целия ден. Швепс нар ви предлага не само великолепен вкус, но и множество ползи за здравето ви. Сочният нар е известен със своите антиоксиданти, които помагат з..
2,73лв.
Марка: Schweppes Модел: 803
Освежете сетивата си с Швепс Розов Тоник! Тази безалкохолна напитка е напълно предназначена да ви даде усещането за лукс и изисканост, което търсите. Швепс Розов Тоник е съчетание от нежен аромат на розов цвят и свежестта на тоника. Той не само допринася за вашата хидратация, но и добавя особено ..
2,73лв.
Марка: Schweppes Модел: 718
Донесете свежест и енергия във вашето ежедневие със Сода Кинли! Тази голяма бутилка съдържа 1,25л. от искряща и освежаваща сода, която ще ви вдъхнови и ще възвърне силите ви. Сода Кинли е вашето средство за незабавно освежаване и отдих. Нейният богат вкус и карбонизация ще ви погълне в свят на удово..
1,63лв.
Марка: Schweppes Модел: 687
Освежете се с вкуса на истинска енергия с нашия тоник в удобна бутилка от 0,50л. Създаден с внимание към детайла, нашият тоник ви предлага не само освежаващо питие, но и редица ползи за вашето благополучие. Специално формулиран с натурални съставки, нашият тоник притежава освежаващи свойства, кои..
1,79лв.
Марка: Schweppes Модел: 747
Създаден с внимание към детайла, нашият тоник ви предлага не само освежаващо питие, но и редица ползи за вашето благополучие. Специално формулиран с натурални съставки, нашият тоник притежава освежаващи свойства, които ще ви помогнат да се справите със задържането на течности и да се почувствате ..
1,58лв.
Марка: Schweppes Модел: 808
Schweppes Pink Tonic Style е безалкохолна газирана напитка с плодов вкус...
1,58лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)