Меню
Your Cart

Сачи

Сачи
Марка: Сачи Модел: 15453
Кайма за принцеси е изключително вкусна и качествена говежда кайма, приготвена специално за най-претенциозните гурмани. Тази деликатесна кайма е смляна от най-финото говеждо месо, което придава на ястието несравним вкус и аромат. С него можете да приготвите разнообразни и здравословни ястия, като кю..
2,49лв.
Марка: Сачи Модел: 15451
САЧИ Каймата Народна наистина е вкусна избор за всякакви ястия. Свежата кайма е нежна и сочна, приготвена от висококачествено месо и смело подправена, за да задоволи вкусовите критерии на всеки любител на каймата. Тя е идеалната основа за приготвяне на кюфтета, месни топки или плодове, които ще зара..
2,39лв.
Марка: Сачи Модел: 15432
Сачи Телешкият салам на Народен тежи 350 грама и е идеалният избор за любители на висококачествените деликатеси. Този салам е изработен от най-доброто телешко месо, като е отличен източник на висококачествени протеини и е сравнително ниско на мазнини. Саламът е произведен по традиционна рецепта и е ..
3,85лв.
Марка: Сачи Модел: 15433
Сачи Хамбургският салам Народен е идеалното решение за любителите на традиционните месни изделия. Насладете се на богатия му вкус и текстура, приготвен по стари рецепти. Този вакуумиран продукт е удобен за пътувания и съхранение в домашни условия. Всеки залък от Хамбургския салам ще ви накара да се ..
3,85лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)