Меню
Your Cart

Pfanner

Pfanner
Марка: Pfanner Модел: 828
Опитайте вкуса на свежи и сочни плодове с АСЕ Пфанер 2,0л сок от плодове! Този голям пфанер с обем от 2,0л е идеален за да се насладите на освежаващи напитки през целия ден. Богат на витамини и естествени полезни вещества, този сок ще ви осигури енергия и хранителни вещества, които са важни за вашет..
6,08лв.
Марка: Pfanner Модел: 826
Със сок ВСЕ Пфанер 2,0л можете да се насладите на истинския вкус на прясно изцедени плодове в удобна опаковка за цялото семейство. Този вкусен и здравословен сок е изработен от най-качествените плодове, които са подбрани с грижа и внимание. Благодарение на съставките му, сокът ВСЕ Пфанер 2,0л е и..
5,76лв.
Марка: Pfanner Модел: 832
Изберете нектара Pfanner Ananas, който има екзотичен вкус и ви кара да мислите за лято и слънце. Pfanner ви предлага висококачествени продукти на най-добра цена, които задоволяват вкусовете и на най-взискателните потребители!..
7,34лв.
Марка: Pfanner Модел: 830
Превърни своите дни в свежи и освежаващи моменти със Зелена ябълка Пфанер! С тази невероятно вкусна напитка ще откриеш ново измерение на свежестта и насладата. Зелената ябълка Пфанер е пълна със здравословни предимства и вкусови качества, които ще те впечатлят. Богата на антиоксиданти и витамини,..
6,46лв.
Марка: Pfanner Модел: 835
Освежете се със сок Кайсия Пфанер и усетете сладостта и свежестта на истинските плодове. Този вкусен сок е пълен с натурални съставки и богат на полезни вещества, които ще ви дадат енергия и жизненост през целия ден. Сокът Кайсия Пфанер е идеалното решение за всеки, който търси комбинация от вкус..
6,39лв.
Марка: Pfanner Модел: 833
Заредете се с енергия и свежест през целия ден със сок Мултивитамин Пфанер! Тази голяма бутилка съдържа богато съчетание от плодове, което ще ви помогне да се чувствате здрави, освежени и пълни с жизненост. Сокът Мултивитамин Пфанер е идеалният начин да се осигури дневната ви доза от витамини и м..
5,72лв.
Марка: Pfanner Модел: 824
Освежете се с Портокал Пфанер 2,0л ЗЕЛЕН и почувствайте експлозията от живот и енергия, която се крие във всяка капка. Тази вкусна напитка не само ще утоли жаждата ви, но и ще ви осигури витамини и антиоксиданти, които са от съществено значение за здравето ви. Свежият и сочен вкус на портокал ще ..
11,22лв.
Марка: Pfanner Модел: 823
Освежаващият вкус на свеж портокал се слива във всяка глътка от Портокал Пфанер 2,0л СИН. Тази изключителна напитка не само ще утоли жаждата ви, но и ще ви осигури цялата сила и енергия на витамините и минералите, които се крият в портокалите. Със своята голяма обемна бутилка от 2,0л, Портокал Пф..
8,87лв.
Марка: Pfanner Модел: 827
Заредете се със слънчева енергия и вкус с Праскова Пфанер! Тази натурална и освежаваща напитка ще ви донесе наслада и удоволствие от първата глътка. Прасковата е символ на лятото и събужда асоциации с топлина, сладост и живот. Със своята сочност и аромат, Праскова Пфанер ви предлага много повече ..
6,08лв.
Марка: Pfanner Модел: 825
Червените портокали цъфтят само в райони, където разликата в дневните и нощните температури е много висока. Хълмовете на Етна в Сицилия например, осигуряват идеални климатични условия. Pfanner Червен Портокал впечатлява със свеж аромат и приятна киселинност!..
6,46лв.
Марка: Pfanner Модел: 829
Сладък вкус, освежаваща наслада и безкрайни ползи - това е сокът Ябълка Пфанер, който ще ви пренесе в света на вкуса и здравето. Сега можете да се насладите на превъзходния вкус на сочни ябълки прясно от градината, събрани с грижа и любов. Без добавена захар и изкуствени аромати, той предлага само н..
6,30лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)