Меню
Your Cart

Miglior gatto

Miglior gatto
Марка: Miglior gatto Модел: 4715
Насладете се на вкусната храна за Вашите котки с Miglior gatto . Тази висококачествена храна е изработена от подбрани съставки, за да осигури на Вашето коте балансирана диета, богата на протеини и нутриенти, необходими за здравословен живот. Със своята специална рецепта, Miglior gatto с месо е идеал..
2,19лв.
Марка: Miglior gatto Модел: 4717
Консерва - Miglior gatto с пиле е отличен избор за вашето коте, което обича вкусната и хранителна храна. Тази храна съдържа висококачествени белтъчини и минерали, които подпомагат здравето на костите и мускулите на вашия любимец. Богата е на витамини и антиоксиданти, които подпомагат имунната му сис..
2,19лв.
Консерва - Miglior gatto - котешка - с риба - 400гр.
не е налично
Марка: Miglior gatto Модел: 4734
Консерва - Miglior gatto с риба е идеалното хранене за Вашето коте! Съставките са подбрани с грижа за оптимална хранителна стойност и вкусова наслада. Богат на протеини и минерали, тази храна поддържа здравословното състояние на Вашия четириног приятел и му дава енергия за дълги игри и разходки. Све..
5,25лв.
Марка: Miglior gatto Модел: 4718
Консерва - Miglior gatto със заек е перфектното решение за вашите любимци, които обичат месото на зайци. Тази храна е създадена, за да осигури на вашите котета и котки балансирана диета, която включва висококачествени протеини и витамини, необходими за оптимално здраве и блестяща козина. Формулата с..
2,19лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)