Меню
Your Cart

Miglior gatto

Miglior gatto
Марка: Miglior gatto Модел: 4715
Насладете се на вкусната храна за Вашите котки с Миглиоргато с месо. Тази висококачествена храна е изработена от подбрани съставки, за да осигури на Вашето коте балансирана диета, богата на протеини и нутриенти, необходими за здравословен живот. Със своята специална рецепта, Миглиоргато с месо е иде..
2,09лв.
Марка: Miglior gatto Модел: 4717
Миглиоргато с пиле е отличен избор за вашето коте, което обича вкусната и хранителна храна. Тази храна съдържа висококачествени белтъчини и минерали, които подпомагат здравето на костите и мускулите на вашия любимец. Богата е на витамини и антиоксиданти, които подпомагат имунната му система и предот..
2,09лв.
Миглиоргато с риба
не е налично
Марка: Miglior gatto Модел: 4734
Миглиоргато с риба е идеалното хранене за Вашето коте! Съставките са подбрани с грижа за оптимална хранителна стойност и вкусова наслада. Богат на протеини и минерали, тази храна поддържа здравословното състояние на Вашия четириног приятел и му дава енергия за дълги игри и разходки. Свежата риба оси..
5,00лв.
Марка: Miglior gatto Модел: 4718
Миглиоргато със заек е перфектното решение за вашите любимци, които обичат месото на зайци. Тази храна е създадена, за да осигури на вашите котета и котки балансирана диета, която включва висококачествени протеини и витамини, необходими за оптимално здраве и блестяща козина. Формулата съдържа лесноу..
2,09лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)