Меню
Your Cart

Long Chips

Long Chips
Чипс - Long -  сметана и лук - 75гр.
не е налично
Марка: Long Chips Модел: 3930
С вкусните чипсове Лонг със сметана и лук на ваша страна, вашето незабавно удоволствие е гарантирано. Смело се потопете в тази изкушаваща комбинация от хрупкавост и вкус, която ще ви отведе на вълна от удоволствие. Насладете се на богатия вкус на сметана, допълнена със сочни парченца лук, които п..
2,35лв.
Чипс - Long - натурален - 75гр.
Ново
Марка: Long Chips Модел: 3931
Смело се потопете в тази изкушаваща комбинация от хрупкавост и вкус, която ще ви отведе на вълна от удоволствие. Насладете се на богатия вкус и неповторим аромат на вашия чипс...
2,35лв.
Марка: Long Chips Модел: 3941
Запалете огъня на вкуса с Чипс Лонг барбекю! Този хрупкав чипс ще ви отведе на вкусово приключение, което няма да забравите. С Чипс Лонг барбекю не само ще се насладите на неповторимия вкус на истинското барбекю, но и ще се възползвате от неговите полезни свойства. Независимо дали сте на пикник, ..
2,35лв.
Марка: Long Chips Модел: 3937
Потопете се в безкрайния вкус на Чипс Лонг бекон! С този хрупкав чипс ще се насладите на неповторима комбинация от изисканост и удоволствие. Чипс Лонг бекон ви предлага не само вкусово изживяване, но и няколко важни предимства. Залагайки на качествени съставки и изключителна грижа при производств..
2,35лв.
Марка: Long Chips Модел: 3933
Поглезете сетивата си с Чипс Лонг сирене! Вкусният и хрупкав чипс, който ви дава неустоимо удоволствие с всяка хапка. Насладете се на неповторимия вкус на свежо приготвено сирене, обгърнато в изобилие от хрупкав чипс. Този изискан чипс е идеален за моментите, когато търсите удоволствие и отдих. ..
2,35лв.
Марка: Long Chips Модел: 3947
С Чипс Лонг със сметана и копър, вашата наслада е винаги на върха. След като хапнете първата хапка, ще се отпуснете и ще се потопите в богатия вкус и аромат на този невероятен чипс. Съчетаването на кремообразната сметана с ароматния копър създава изключителна комбинация, която ще ви потопи в удов..
2,35лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)