Меню
Your Cart

fuzetea

fuzetea
Марка: fuzetea Модел: 738
Потопете се в свежестта и вкуса на Студен чай Fuzetea горски плод в голямата 1.5-литрова бутилка! Събудете сетивата си с тази изкушаваща комбинация от ароматни плодове и освежаващ чай. С Fuzetea горски плод ще се наслаждавате на натуралните и вкусни съставки, които ще ви дадат енергията и освежав..
3,56лв.
Марка: fuzetea Модел: 789
Освежете сетивата си със студения чай Fuzetea лимон в големият удобен формат от 1,5л. Изберете вкуса на свежия лимон, който ще ви дари със зареждаща енергия през целия ден. Насладете се на освежаващата сила на студения чай, който е идеален за спорт, отдих или работа. Със своята голяма бутилка, мо..
3,56лв.
Марка: fuzetea Модел: 791
Освежаващият студен чай Fuzetea лимон е перфектното решение за да се почувствате свежи и енергизирани през целия ден. С наситения си вкус на лимон, той предлага не само вкусово изживяване, но и редица ползи за вашето благополучие. Насладете се на освежаващия ефект на студения чай, който ще ви пом..
1,79лв.
Марка: fuzetea Модел: 790
Освежете се с натуралната сладост на студения чай Fuzetea праскова в голямата бутилка от 1,5л. Насладете се на вкуса на сочна праскова, съчетан с прохладата на студения чай за максимално удоволствие. Fuzetea праскова е напитката, която ще ви поднесе истинско удоволствие през целия ден. Благодарен..
3,56лв.
Марка: fuzetea Модел: 792
Освежете сетивата си със студения чай Fuzetea праскова в удобната бутилка от 0.5л. Насладете се на сладката и сочна праскова, съчетана с нежната свежест на студения чай. Fuzetea праскова е перфектният избор за вас, който искате да се насладите на естествени вкусове и да се освежите през целия ден..
1,79лв.
Студен чай - Fuzetea - череша и бъз - 1,5л.
не е налично
Марка: fuzetea Модел: 729
Освежете се с натуралната комбинация от череша и бъз в студения чай Fuzetea 1,5л. Съчетавайки свежестта на черешата с аромата на бъза, този студен чай ще ви предложи невероятно удоволствие за сетивата. Fuzetea череша и бъз е напитката, която ви дарява с енергия и вкус през целия ден. Благодарение..
3,56лв.
Марка: fuzetea Модел: 733
Fuzetea e завладяваща хармония от вкусове. Невероятно уникален, перфектно балансиран фюжън от чай, билки и плодове. Съдържа само естествени подсладители (захар и/или стевия), за да гарантира наслада без излишни калории. Отдай се на вълнуващо сетивно приключение, което ще те отведе в нов и свеж свят ..
3,56лв.
Марка: fuzetea Модел: 795
Заповядайте в света на изкушенията със Студен чай Fuzetea горски плод! Насладете се на освежаващата смес от ароматни плодове, съчетани с нежния вкус на чая. С Fuzetea горски плод ще се потопите в безкрайно удоволствие и наслада. Отпуснете се и се насладете на вкуса на сладките ягоди, сочните мали..
1,79лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)