Меню
Your Cart

Elite

Elite

Несъмнено, Elite е висококачествена марка, която предлага хранителна стойност и нови вкусови изживявания. Откакто основана, компанията създава вкусни и здравословни продукти, които се приготвят с много любов и всеотдайност. Следвайки същата рецепта за успех през годините, Elite не само остава вярна на ценностите, които са я издигнали до лидер в производството на сухари, но и продължава да проправя път на нови вкусове.

Марка: Elite Модел: 16999
Открийте вкуса на здравословното хранене с пълнозърнестите сухари на Elite! Сега можете да се насладите на изискан вкус и да гледате към по-здравословно бъдеще. Нашите пълнозърнести сухари са изработени с грижа към всеки детайл, за да ви доставят максимално удоволствие при всяка хапка. Те са бога..
2,40лв.
Марка: Elite Модел: 16983
Открийте вкуса на здравословното хранене с ръжените сухари на Elite! Съчетавайки изискан вкус и полезни предимства, нашите сухари са перфектното допълнение към вашата диета. Специално разработени с грижа към вашето здраве, ръжените сухари са богати на фибри и хранителни вещества, които са от съще..
2,40лв.
Крекери - Elitе - със спанак - 105гр.
Ново
Марка: Elite Модел: 17098
Друг прекрасен средиземноморски вкус, който съчетава спанак, копър и разнообразие от билки. Вкусни, хрупкави бисквити, които обещават уникални моменти на наслада...
3,52лв.
Крекери - Elitе - със сусам - 105гр.
Ново
Марка: Elite Модел: 17092
Вкусни, хрупкави бисквити, които обещават уникални моменти на наслада...
1,98лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)