Меню
Your Cart

daya

daya
Марка: daya Модел: 4706
Дая коте говеждо 400гр. е висококачествена храна за котки, която е направена от най-добрите съставки, за да осигури на вашата котка здравословно и вкусно хранене. С тази храна вашата котка ще получи всички необходими хранителни вещества, които й трябват за да бъде здрава и енергична. Говеждото в хра..
2,25лв.
Дая коте дивеч 400гр.
не е налично
Марка: daya Модел: 4713
Дая коте дивеч е качествена храна за котки, която ще ги накара да се чувстват като в дивата природа. Това е богато на протеини ястие, приготвено от висококачествено дивече месо. Съдържа всички необходими хранителни вещества, за да поддържа котките ви здрави и жизнени. Без зърнени добавки, консервант..
2,25лв.
Дая коте заешко 400гр.
не е налично
Марка: daya Модел: 4714
Дая коте заешко 400гр. храна за животни е натурален източник на хранителни вещества за вашите любимци. Без глутен и изкуствени добавки, това хранене е идеалното решение за котките с чувствителна храносмилателна система. Готвено на пара, за да запази всички хранителни вещества, това качествено котешк..
1,05лв.
Марка: daya Модел: 4732
Дая коте пиле 400гр. храна за животни е перфектният избор за здравословното хранене на вашата котка. Тази натурална храна е богата на протеини и е изработена от най-качествените съставки, без добавки или изкуствени консерванти. Съдържанието от пилешко месо ще осигури оптимално снабдяване с енергия и..
2,25лв.
Марка: daya Модел: 4733
Дая коте риба е натурална храна за котки, която ще удовлетвори изискванията на вашата любима котка. Тази храна за котки е произведена от най-качествените съставки и е изключително богата на протеини, важни за здравето и доброто настроение на котката ви. С уникалната комбинация от риба и други хранит..
2,25лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)