Меню
Your Cart

7days

7days
Бейк Ролс - бекон - 80гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1519
С вкусния и хрупкав Бейк ролс бекон ще се потопите в удоволствието на вкуса! Този неповторим продукт ви предлага най-доброто от два свята - сочен бекон, запечен във вкусно тесто, за да събуди всички ваши сетива. С нашия Бейк ролс бекон ще се насладите на невероятна комбинация от ароматен бекон, к..
1,58лв.
Бейк Ролс - гъби и сметана - 80гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1527
С вкусния и изискан Бейк ролс гъби и сметана ще се насладите на изобилие от вкусове! Тази великолепна комбинация от сочни гъби и кадифено гладка сметана ще ви потопи в свят на наслада и удоволствие. Насладете се на богатия вкус на пресни гъби, нежно запечени във вкусно тесто в съчетание с кремооб..
1,58лв.
Бейк Ролс - домати,маслини,риган - 80гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1544
Изберете вкусната хранителна приказка - Бейк Ролс с домати, маслини и риган. В този невероятен продукт се съчетават свежестта на сочните домати, ароматът на вкусните маслини и уникалната нотка на ригана. С всяка хапка от Бейк Ролс домати, маслини и риган ще се потопите в богатството на вкусовете ..
1,58лв.
Бейк Ролс - пица - 80гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1515
Освободете вкусовете и се потопете в света на Бейк Ролс пица. Съчетавайки най-добрите съставки и неустоимия вкус, това е идеалният избор за любителите на истинската и вкусна пица. С Бейк Ролс пица ще се наслаждавате на сочната и ароматна комбинация от тесто, сос и любимите ви пълнежи. Независимо ..
1,58лв.
Бейк Ролс - сирене - 80гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1509
Докато ви представяме Бейк ролс със сирене, ви откриваме свят от наслада и изкушение. С този вкусен продукт ще се насладите на меката и пикантна комбинация от нежност и аромат, която ще развълнува вашите вкусови рецептори. С Бейк ролс със сирене ще се наслаждавате на кремавата текстура и богатият..
2,40лв.
Бейк Ролс - сол - 80гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1507
Изберете вкуса на природата с Бейк Ролс със сол. Този уникален продукт е създаден, за да задоволи вашите вкусови предпочитания и да ви достави наслада от чистотата на натуралните съставки. С всяка хапка от Бейк Ролс натурален ще усетите свежестта на качествените продукти и натуралния вкус, без из..
1,58лв.
Бейк Ролс - спанак - 80гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1506
Представяме ви Бейк ролс спанак - уникална комбинация от свежест, аромат и ползи за вашето тяло. Този изкусителен продукт ще ви завладее със своята кремава текстура и наситен вкус, който ще ви накара да се почувствате пълни с енергия и добро настроение. Бейк ролс спанак е идеалното решение за люб..
1,58лв.
Кроасан - 7 Days - Choko - Vanilla - 60гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 11705
Представяме ви едно неповторимо изживяване, което ще задоволи вашите най-сладки желания. Специално създаден с невероятна страст и внимание към всеки детайл, кроасанът Севън дейс какао Супер е съчетание от изключителен вкус и удовлетворяваща сладост...
1,98лв.
Кроасан - 7 Days - Choko - какао - 60гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 11844
Представяме ви едно неповторимо изживяване, което ще задоволи вашите най-сладки желания. Специално създаден с невероятна страст и внимание към всеки детайл, кроасанът Севън дейс какао Супер е съчетание от изключителен вкус и удовлетворяваща сладост...
1,98лв.
Кроасан - 7 Days - Double - Max - ванилия и какао - 0.110гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1236
Насладете се на нежното изкушение на кроасана Севън дейс със съчетанието от какао и ароматна ванилия. Този кроасан е направен да задоволи вашите най-сладки желания и да ви потопи в свят на изискан вкус. Събудете сетивата си с прелестната комбинация от богатото какао и сладостта на ванилията...
2,26лв.
Кроасан - 7 Days - Double - Max - ванилия и череша - 0.110гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1231
Вкусна изненада, която ще ви пренесе в света на сладостта и удоволствието. С тези нежни слоеве от тесто и изобилие от ванилов крем, комбинирани с ароматните череши, ще се отдадете на незабравима гурме наслада...
1,67лв.
Кроасан - 7 Days - Double - Max - ванилия и ягода - 0.110гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1221
Направете вашето сутрешно хапване още по-сладко с кроасана Севън дейс ванилия и ягода! Насладете се на вълнуващия вкус на нежна ванилия, комбиниран със свежестта и сочността на ягодите. Този кроасан е направен с мисълта за вашето удоволствие и комфорт. Всяка хапка предлага неповторима комбинация ..
1,67лв.
Кроасан - 7 Days - Double - Super Max - ванилия и череша - 0.150гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1235
Представяме ви най-вкусното изкушение за вашето небце - кроасан Севън дейс ванилия и череша Супер! Със своята нежна ванилия и сочни череши, този кроасан ще ви пренесе в свят на невероятно удоволствие и сладост. Събудете сетивата си с първия хапване и усетете превъзходния вкус и текстура на този в..
2,26лв.
Кроасан - 7 Days - Max - крем брюле - 0.110гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1266
Опитайте вълнуващия вкус на кроасана Севън дейс Макс крем брюле и се потопете в свят на изискани наслади. Насладете се на вкуса на крем брюле, съчетана с нежния кроасан, за една неповторима вкусова експлозия. Този кроасан е направен да задоволи вашите най-сладки желания...
0,68лв.
Кроасан - 7 Days - Max - лешник - 0.110гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 16333
Кроасан с лешников пълнеж. Той е направен да задоволи вашите най-сладки желания...
1,67лв.
Кроасан - 7 Days - Max - парченца шоколад - 0.100гр.
Top Brand не е налично
Марка: 7days Модел: 1227
Истински парченца шоколад в пухкави слоеве тесто, омесено с внимание, изпечено с любов, поръсено със захар. Вкусна комбинация за всички!..
1,68лв.
Кроасан - 7 Days - Max - шоколад - 0.110гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1265
Освежете сутрешните си мигове с кроасана Севън дейс Мах с шоколадови вкусове! Този неповторим кроасан ще ви пренесе в свят на сладост и удоволствие, който ще ви впечатли от първата хапка. Съчетавайки нежната текстура на кроасана с изкусителните шоколадови вкусове, този продукт е истинска наслада ..
33,38лв.
Кроасан - 7 Days - Super Max - шоколад - 0.150гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1237
Открийте вкусовата страст и насладата с кроасана Севън дейс какао Супер! Представяме ви едно неповторимо изживяване, което ще задоволи вашите най-сладки желания. Специално създаден с невероятна страст и внимание към всеки детайл, кроасанът Севън дейс какао Супер е съчетание от изключителен вкус и..
2,26лв.
Кроасани - 7 Days - Chipikao - 60гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 11845
Детски кроасан с какаов пълнеж + ПОДАРЪК колекционерска карта изненада във всяка опаковка...
1,77лв.
Кроасани - 7 Days - мини - Chipikao - 60гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 11794
Детски мини кроасани с какаов пълнеж + ПОДАРЪК колекционерска карта изненада във всяка опаковка...
1,68лв.
Кроасани - 7 Days - мини - с крем - 0.185гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1257
Опитайте нежната сладост на кроасаните Смаки мини с ванилия! Тези малки деликатеси ще ви отведат в свят на удоволствие и изкушение. С кроасаните Смаки мини ванилия ще се насладите на изискан вкус на ванилия, който ще ви зашемети. Изработени с майсторство, тези мини кроасани са пълни с невероятна ..
1,73лв.
Кроасани - 7 Days - мини - с шоколад - 0.185гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1206
Опитайте нежната сладост на кроасаните Смаки мини с ягода! Тези малки деликатеси ще ви пренесат в свят на удоволствие и вкус. С кроасаните Смаки мини ягода ще се насладите на пресни и сочни ягоди, които ще пренесат наслада на вкусовите ви рецептори...
1,73лв.
Кроасани - 7 Days - мини - с ягода - 0.185гр.
Top Brand
Марка: 7days Модел: 1233
Насладете се на вкуса на свежите и сочни ягоди с кроасаните Смаки мини! Тези изискани малки деликатеси ще ви предоставят удоволствие на всяка хапка. Кроасаните Смаки мини ягода са създадени с най-високо качество и внимание към детайла, за да ви доставят един неповторим вкусов опит...
7,23лв.
Руло - 7 days - ванилия - 200гр
Top Brand
Марка: 7days Модел: 13019
Меки и вкусни рула с глазура. Те ще подсладят ежедневните семейни моменти...
2,61лв.
Руло - 7 days - какао - 200гр
Top Brand
Марка: 7days Модел: 13001
Меки и вкусни рула с глазура. Те ще подсладят ежедневните семейни моменти...
2,63лв.
Руло - 7 days - ягода - 200гр
Top Brand
Марка: 7days Модел: 13018
Меки и вкусни рула с глазура. Те ще подсладят ежедневните семейни моменти...
2,63лв.
Показани са от 1 до 26 от 26 резултата (1 страници)