Меню
Your Cart

Сирене и извара

Сиренето е млечен продукт. То е концентриран продукт от белтъчни вещества, млечна мазнина, соли, витамини и притежава приятни вкусови и ароматни вещества.

Марка: President Модел: 16357
Висококачествено бяло саламурено сирене от краве мляко. ..
8,28лв.
Марка: President Модел: 10019
Меко пълномаслено краве сирене в саламура Салакис PRÉSIDENT 250г. President Salakis е висококачествено бяло саламурено сирене от краве мляко. Уникалният му нежен вкус, балансиран на сол, с мека и топяща се в устата текстура, го превръщат в продукт, който придава на кулинарните ви идеи изящен завърше..
3,31лв.
Марка: HARMONIKA Модел: 20762
Прави се с прецизност и чистота, с био прясно пълномаслено мляко. То има характерен вкус, който зависи не само от майсторлъка и продължителността на зреене, но и от това в кой сезон е доено млякото, тъй като пашата на животните е различна през годината. Добрата хигиена на доене също е от значение, т..
12,69лв.
Био - Овче сирене - 300гр.
не е налично
Марка: HARMONIKA Модел: 20797
Запознайте се с новото ни допълнение към семейство Млечни продукти harmonica. Овче сирене. Любимият традиционен продукт на малки и големи. Разбираме защо е толкова предпочитана част от трапезата...
13,01лв.
Свежо козе сирене - Маджаров - 500гр.
не е налично
Марка: Маджаров Модел: 21406
Вкусно и натурално свежо козе сирене, в удобна кутия от 500гр. Отличен източник на висококачествени протеини, калций и витамини, които помагат за здравата костна структура и здравословния метаболизъм. Съдържа ниско количество мазнини, което го прави перфектният избор за хора, които следят калориите ..
16,12лв.
Свежо краве сирене - Маджаров - 500гр.
не е налично
Марка: Маджаров Модел: 21429
Опитайте новото свежо краве сирене в кутия от нашия магазин! Известно с мекия си вкус и кремообразната си текстура, това сирене е перфектното допълнение към вашата закуска или вечеря. Без големи количества мазнини и лесно усвояване от организма, това сирене е отличен източник на калций, витамини и п..
13,64лв.
Модел: 5152
Бяло саламурено сирене Ел Би Булгарикум се произвежда по традиционна рецепта с висококачествено краве мляко с добавка истинска българска закваска от млечнокисели микроорганизми и калциев хлорид. Тайната в автентичния вкус на сирене Ел Би Булгарикум се крие в процеса на зреене, по време на който се ф..
10,82лв.
Модел: 5111
Бяло саламурено сирене Ел Би Булгарикум се произвежда по традиционна рецепта с висококачествено овче  мляко с добавка истинска българска закваска от млечнокисели микроорганизми и калциев хлорид. Тайната в автентичния вкус на сирене Ел Би Булгарикум се крие в процеса на зреене, по време на който..
12,59лв.
Марка: Боженци Модел: 14110
Краве сирене „Боженци” е произведено от свежо пълномаслено краве мляко, доставено от подбрани ферми, с добавка на закваска от млечнокисели микроорганизми и калциев хлорид, подсирено с мая за сирене, получило необходимата технологична обработка и претърпяло процес на зреене не по-малко от 45 дни...
17,84лв.
Сирене - Булгурче - кг.
не е налично
Модел: 10006
Сирене „Булгарче“ омагьосва с вълшебния вкус на автентичния млечен темперамент...
13,64лв.
Марка: Верея Модел: 895
Опитайте качеството на свежото сирене от Верея с тегло 700 грама! Изработено от най-висококачествено мляко, това сирене е изцяло ръчно правено, за да получите перфектния продукт. Със своя кремообразен вкус и текстура, сиренето Верея е перфектното допълнение към всяка маса. Насладете се на невероятни..
16,16лв.
Модел: 20817
Фермерско сирене Дунавия от краве мляко, добито в собствена ферма в град Баня. За разлика от класическото сирене, Дунавия е по-здравословно, защото съдържа и така полезните суроватъчни белтъци и е по-безсолно. Мандра Ведраре е изградена по всички съвременни изисквания за модерно производство с висок..
8,39лв.
Марка: Маджаров Модел: 10013
Традиционно българско краве сирене, зряло минимум 45дни...
13,32лв.
Марка: Маджаров Модел: 21430
Свежото краве сирене Маджаров е произведено от най-качествените млечни продукти, което гарантира вкуса му да бъде неповторим. Богато на калций и протеини, то е идеален източник на хранителни вещества за здравословен начин на живот. Със своята кремообразна консистенция и изискан вкус, това сирене е п..
16,54лв.
Модел: 16105
Омагьосва с вълшебния вкус на автентичния млечен темперамент...
15,74лв.
Модел: 82
Произведено от свежо пълномаслено краве мляко, доставено от подбрани ферми, с добавка на закваска от млечнокисели микроорганизми и калциев хлорид, подсирено с мая за сирене, получило необходимата технологична обработка и претърпяло процес на зреене не по-малко от 45 дни...
14,33лв.
Сирене - Родопея - кг.
не е налично
Модел: 15212
Бяло саламурено сирене от краве мляко зряло 45 дни. Произведено по традиционна българска технология от пълномаслено краве мляко със специално подбрана закваска. Даваме му време да узрее добре и така формира своя неповторим букет от вкус и аромат, за да те пренесе в Родопите. Подходящ както за директ..
12,38лв.
Сирене - Семейна мандра - козе - кг.
не е налично
Модел: 12760
Произведено по традиционна българска рецепта от козе мляко...
29,18лв.
Модел: 15203
Бяло саламурено сирене от краве мляко „Добруджанско Ситово“ Произведено по традиционна българска рецепта от нормализирано краве мляко...
15,33лв.
Свежо сирене - Маджаров -  биволско - 500гр.
не е налично
Марка: Маджаров Модел: 21428
Опитайте свежото биволско сирене на Маджаров и насладете се на вкуса на истинско млечно блаженство. Съставен от най-качественото биволско мляко, това сирене е натурален източник на протеини и калций, който е отличен за здравето на костите и мускулите. С уникалния си вкус и плътна текстура, това сире..
15,11лв.
Марка: Lacrima Модел: 20870
Краве сирене Стандарт – произведено по класическа българска рецепта, отговаряща на Български държавен стандарт (БДС) с обичания и познат, изразен млечнокисел вкус от едно време. ..
10,34лв.
Марка: Дестан Модел: 896
Сиренето от краве на марката Дестан е вкусно и хранително богатство за цялото семейство. Съставките от висококачествено краве мляко осигуряват високо съдържание на калций и протеини, които са от съществено значение за здравето на костите и мускулите. Сиренето е удобно опаковано в кутия от 800 грама,..
20,99лв.
Марка: Дестан Модел: 904
Прекрасен вкус, текстура, произведени от 100% българско натурално мляко и с много ниско съдържание на сол!..
8,35лв.
Марка: Дестан Модел: 882
Сиренето от краве на марката Дестан е вкусно и хранително богатство за цялото семейство. Съставките от висококачествено краве мляко осигуряват високо съдържание на калций и протеини, които са от съществено значение за здравето на костите и мускулите. Сиренето е удобно опаковано в кутия от 800 грама,..
23,51лв.
Марка: Козарев Модел: 890
Козарев зряло козе сирене се произвежда само от пълномаслено козе мляко, собствено производство с контролирано качество, закваска и нищо друго. За да достигне вкусът на сиренето максималния си потенциал, то трябва да зрее минимум 45 дни. Така типичният аромат на мляко (характерен за меките сирена) и..
11,01лв.
Марка: Стария млекар Модел: 20212
Висококачествено натурално сирене от 100% чисто пълномаслено козе мляко, с изразителен вкус и богато съдържание на хранителни вещества, то е сред най-полезните млечни продукти. Козето мляко се усвоява по различен начин от другите млека и е хипоалергенна алтернатива на хората с непоносимост към лакто..
11,22лв.
Марка: Стария млекар Модел: 20201
Овче сирене от 100% чисто , пълномаслено сурово мляко от подножието на Родопите.Качеството и нежният вкус запазваме с любов и внимание . В него има големи количества мазнини, белтъчини, витамини В,А, Д . Изключително богато на заменими и незаменими мастни киселини и се усвоява много добре от организ..
11,12лв.
Марка: Тертер Модел: 20836
Сирене от чисто пълномаслено мляко, по автентична българска рецепта. Твърдо, добре узряло сирене с изразителен млечен вкус, създадено по класическа технология. Натурален продукт, който не съдържа изкувствени оцветители и растителни мазнини...
5,87лв.
Марка: Makler Модел: 892
Опитайте сиренето Маклер от краве мляко и поглезете вкусните си кулинарни желания. То е изключително меко, с нежен вкус и аромат. Специалната му рецепта го прави идеален избор за любители на меките сирена. То е богато на протеини и калций, които са от съществено значение за здравето на костите и мус..
11,85лв.
Марка: Мероне Модел: 14131
Вкусът на българското сирене ...съчетава в себе си неповторимата българска природа, свежото българско мляко и автентичната българска закваска...
4,61лв.
Марка: Мероне Модел: 14116
Вкусът на българското сирене ...съчетава в себе си неповторимата българска природа, свежото българско мляко и автентичната българска закваска...
4,36лв.
Сирене - Съединение - кг. Сирене - Съединение - кг.
не е налично
Марка: СъединениЕ Модел: 961
Съединение е позната марка с дългогодишна традиция в производството на краве сирене. Тя е гаранция за качество и вкус, които привличат множество почитатели. Кравето мляко, използвано за приготвянето на сиренето, е от висококачествени производители, което гарантира, че продуктът е със запазен природе..
23,09лв.
Марка: СъединениЕ Модел: 889
Козето сирене Съединение е вкусно, кремообразно и с мека консистенция. Сиренето е произведено от висококачествено козе мляко, което го прави деликатно и лесно усвоимо от нашето тяло. Отличава се с ниското си съдържание на мазнини, като е подходящо за хора със здравословни проблеми.Козето сирене Съед..
32,54лв.
Марка: СъединениЕ Модел: 957
Насладете се на истинската вкусова експлозия с овчето сирене на Съединение! Това сирене е изключително качествено и вкусно, произведено с най-добрите суровини и изцяло природно. Съчетание от мека текстура и плътен вкус правят това сирене идеален избор за всеки любител на добрата храна. Овчето сирене..
31,29лв.
Модел: 2882
Фета представлява бяло сирене, което традиционно се произвежда в Гърция. За направата и се използва овче мляко. Тя се отличава със сравнително зърнеста структура. Този тип продукт се използва широко в кулинарията и може да се консумира самостоятелно или заедно с други хранителни продукти...
16,58лв.
Показани са от 1 до 48 от 60 резултата (2 страници)